Veckan som var

Hejsan! Nu är omtentorna äntligen över. Jag klarade 2 av 3, den tredje har jag nämligen inte fått svar på ännu, så vi får se. Superskönt. Åkte hem till familjen i helgen och hängde med dem, i måndags tog jag ledigt för att jag behövde vila och resten av veckan ska jag göra klart några assignments i en kurs som jag fick slänga till lite snabbt då jag saknade 3 hp i min master för att kunna ta examen. Nästa vecka börjar tentaplugget igen. Neverending story, haha. Låt oss hoppas att tentorna går bra så att jag får ett sommarlov fritt från omtentor!
 
 
Flashcards är en riktig vinnare när man ska lära sig "glosor" (nyckeltermer) i en kurs. Här behövde jag en gång för alla printa in alla standardderivator och primitiver i huvudet. Perfekt att göra när man äter frukost, kör till stallet eller bortsar tänderna till exempel.
 
 
I fredags kväll var jag och Måns på Paradis för första gången och spelade biljard samt shuffleboard tillsammans med vänner. Mycket roligt. Att jag inte varit där tidigare!
 
 
Hemma hjälpte jag mamma i trädgården. Vi planterade blommor och drog upp ogräs samt skördade rabarber, potatis och sparris. Supermysigt.
 
 
Alltid mysigt att promenera längst kusten också. Gick flera promenader med Zindy, som för övrigt var som fastklistrad vid mig även denna helg. Hon är så himla go.
 
 
Vi somnade såhär på lördagskvällen, haha. Utslagna hjältar eller vadå. Tittade på film med familjen, men jag är ju sådär superbra på att hålla fokus i filmer så somnade efter hälften. Zindy låg hos mig hela tiden, såklart.
 
 
Denna vecka har Balthazar bestämt sig för att bli en goskanin. Tror aldrig att Molly kommer bli en sådan, tyvärr. Henne gosar man med på hennes villkor enbart (rätt plats och rätt tid annars får det vara, och då begär hon gos genom att knuffa hårt på handen med sin nos). Men Balthazar har börjat hoppa fram till en och sätter sig en halvmeter ifrån en och stirrar när han vill bli klappad, har jag märkt. Hände första gången när vi kollade serier i tisdags kväll. Så söt liten kille! Och jag och Måns är överlyckliga, haha. Kaniner är ju bytesdjur så därför vi lyfter vi dem inte i onödan då de starkt ogillar att bli lyfta och därmed blir väldigt stressade om man gör det ändå. Därför är det svårt att få ninerna dit man vill och dessutom få dem att stanna sen också, och att gosa i famnen går inte riktigt om kaninen inte självmant hoppar dit (har ännu inte hänt). Jag brukar dock locka upp dem i soffan/knäet med något gott och klappar som en galning medan de äter, och det verkar ju i alla fall ha fungerat på den blåögde :)
1
Sarah

Så roligt att plantera och fixa i trädgården :)

Svar: ja, supermysigt! :)
Josefine Myllenberg