Latest news in the life of Josefine

Hejsan! Och oj vad min blogg hamnar i skymundan. <tentaplugg ni vet. Press och sånt. Har världens ångest över algoritmkursen jag ska tenta av i början av juni. Tycker den är SÅ intressant och hade gärna jobbat med sånt, men har panik över att det känns som att jag inte har tillräckligt med tid för att hinna lära mig allt. Och den måste klaras för att få exjobba i höst. Uh. Lite jobbigt att andas när jag tänker för mycket på den... (detta är en grundkurs och jag klarade den avancerade kursen på samma område på första försöket med bravur, så fattar inte varför grundkursen måste kännas så jobbig, haha)
 
Aja. Så, lite catch up, vad har jag gjort sedan sist?
 
 
 
Vi var på min lillkusin Julias konfirmation, värmen kom och vi fikade utomhus. Hon har för övrigt världens gulligaste ninisar så jag spenderade större delen av tiden i kaninhagen, hehe. Supermysig dag!
 
 
Insåg att min master saknade 3 hp (har läst massa extrakurser just for fun men orkar inte tenta av alla) så hoppade på C-programmeringskursen. Behöver göra tre assignments för att få tenta, one down och är fast med "det boooorde funka vad faaan funnkar det inte fööör" i de två sista nu, haha 🙄  (har också börjat inse tjusningen med youtube och influencers, har följt Kenza sen start men aldrig kollat hennes videologgar förrän nu)
 
 
Titta vilken underbar vintage Dior-kjol jag lyckades norpa åt mig! Den sitter perfekt och jag är SÅ lycklig (tragiskt att vara lycklig över tyg, jag vet men alltså TITTA så fin den är!!!). Jag har i typ tio år varit all-black-everything-tjejen med mer eller mindre helsvart garderob och nån enstaka vit t-shirt, men har senaste halvåret fastnat SÅ mycket för ljusa, vita, beigea färger. Kul!
 
 
Jag har i hemlighet himlat med ögonen åt människor i kaningruppen som postar bilder på uppätna växter och tänkt "bara ställ växten så att kaninen inte kommer åt den???". Det var tydlgen inte så lätt som jag trodde. Här har Balthazar friserat min finaste elefantöra-stickling. Karma.
 
 
I lördags firade vi att Axel tagit examen och OJ vad roligt vi hade! Dansade och sjöng nonstop med nyfunna vänner i vardagsrummet, haha. Temat för kvällen var "när jag var liten ..." och så fick man fylla i resten själv. Så: när jag var liten hade jag tottar likt bilden ovan non-stop varje dag tills jag började lågstadiet och lite till. Älskade Spice Girls (Wannabe har en speciell plats i mitt hjärta och kan texten utantill haha), hade lappade jeans pga "coolt" och gillade svart och glitter. (hade inget linne att ha under så fick bli en bikinitopp i detta fall haha). Tack för en superrolig kväll!
 
 
Det har blivit så varmt att jag kan hänga på balkongen utan att frysa! Mollan har nääästan vågat sig ut på balkongen hon med, titta så modig hon är, haha!
 
 
Vi har tagit ninerna till Stadsparken. De tycker det är superskoj, speciellt Molly som aldrig tröttnar. Balthazar å andra sidan är nöjd efter en halvtimme. Kolla sötnosen, han rensade gräsmattan på alla maskrosor, haha.
 
 
Jag och Måns har också hängt i Stadsparken själva, i söndags var det grymt väder så det blev första bikinihänget. Supermysigt!
1