Sedan sist

Hej på er, det var ett tag sedan! Jag har inte riktigt prioriterat bloggen, eller för att vara helt ärlig: jag har glömt bort den. Har varit, och är, mycket att göra. Har inte haft sån här tentaångest sedan mina första år på LTH, och det är inte kul. Lägger all vaken tid på tentor, (p)älsklingar och att samla energi (typ sova eller njuta av att vara själv). Har hittat lite energigivande aktiviteter också, utöver kaninmys och chokladätande: bullet journaling. Skriver kanske mer om det i ett separat inlägg.
 
Så, vad har hänt sen sist, förutom plugg?
 
Min cykel blev stulen, så denna månads planerade sparande gick inte riktigt dit jag ville då jag är i stort behov av cykel som färdmedel och därför behövde köpa en relativt fin begagnad cykel som ersättare. Swish så var de sparpengarna borta - kul. Hade försäkring men blir ju bara fikapengar kvar när de dragit självrisk och "åldrande" (det var en superfin cykel, är så himla ledsen över vilka rövhål människor är).
 
Vi firade farmos födelsedag på restaurang Tegel i Rydebäck. Mycket god planka till huvudrätt och mangosorbé till efterrätt. Så himla mysigt, älskar att göra saker med familjen.
 
Köpt ett nytt nagellack som inte alls gör sig rättvisa på bild. "Walk the hemline" från Essie. Vill skaffa ett läppstift i samma färg!
 
Det vankas skidresa nästa vecka och jag saknade en skidjacka. Ville inte köpa nytt, men hittade inget bra begagnat. Att vara närmre 180 cm lång och en smal jävel är inte lätt det heller, ska jag gå efter min längd borde jag ha XXXL i jacka, men då blir den ju som ett tält och det funkar inte. Går jag efter kroppsomfång ska jag ha XS/S, men då blir det en magjacka med armar som slutar vid armbågen. Fick denna herrjacka i storlek S på 70% rabatt på Team Sportia. Det var väldigt utplockat, men fann att baggy herrstorlekar funkar ganska ok med min längd och omfång. Så, jag hade inte så mycket val än att köpa denna, men är rätt nöjd faktiskt.
 
Måns har fått hem sitt diplom, han är nu officiellt civilingenjör! Det firade vi med ost- och vinkväll. Galet mysigt, och riktigt gott. Mer ost- och vinkvällar till folket!
 
Och ja, tack för att ni frågar, kaninerna mår fantastiskt, haha! Hittade Molly såhär med sitt gosedjur i lördags morse och Balthazar i liknande position en våning upp. Såg ut som att de hade varit på århundradets fest och var sjukt bakis, haha.
 
♥♥♥
 
Long time no see, men äntligen blev det bananpannkakor till frukost i helgen. Haft en sjukt mysig helg, började lördagen i soffan med Måns och ett stort mysigt täcke samt en barnfilm (minns inte vad den heter men är helt dedikerad till pingvinerna i Madagaskar-filmerna). Så mysigt. Sedan plugg och sen mer mys på kvällen. Söndags blev lite mer fart: stall, handla, laga matlådor, plugga, städa, planera veckan, self care etc. Men fortfarande utan stress i bilden, vilket verkligen är skillnaden på en bra eller dålig dag. Jag lär mig, woho!
 
Gjorde supergoda matlådor förresten. Blev en "one pot"-gryta med diverse skafferivaror jag hade hemma. Linsern, kikärtor, majs, potatis, lök, tomat och massa goda kryddor. Helt perfekt!
 
Nu åter till linjära system, Laplacetransformer, matrisekvationer, frekvensplan och överföringsfunktioner.