Juni

 
Hej vänner! Fick en chock när jag tittade på telefonen i morse - juni!? What?? Hur? Dagarna flyter ihop av tentaplugget kan jag säga. Har spenderat flera veckor på algoritmer och datatsrukturer nu och det börjar faktiskt kännas helt ok. De senaste dagarna har jag spenderat med diskreta strukturer och framförallt diskret matematik. Quantificational logic börjar makea mer och mer sense typ. Idag är det framförallt fokus på rekursion. Har alltid tyckt rekursion är klurigt, och nu ska jag kunna skriva det snyggt på "mattespråk" också. Aja, det där är över på måndag. Om en vecka har jag sommarlov och befinner mig i Oslo. Woop! Heja mig!
 
 
Har tyckt bloggen varit tråkig senaste tiden. Använder den mest som dagbok, men tiden när jag ville försöka använda den till något mer är lite förbi (eller åtminstone pausad för tillfället). Vi får se. Just nu hänger jag i princip bara på mitt kaninkonto på instagram, haha. Det är så mysigt att connecta med andra kaninmänniskor. @mollyandbalthazar heter kontot om ni är intresserade!
 
 
Annars då? Hade en mysig mors dag i Pålsjöpark med familjen. Har varit hemma och byggt kaningård i föräldrarnas trädgård då de ska passa våra små hjärtan när vi vandrar i Norge. Varit på Måns examenscermoni och firat hans examen - om ett år är det min tur (men jag ska enligt schema vara klar lagom tills årsskiftet ca, hoppas jag). Har klickat hem mina drömmars drömmar (lol, det är skor, tragiskt I know) från Tradera - har drömt om ett par ballerina från Chanel i säkert tio år (tillsammans med några andra "key pieces") och för en vecka sedan fann jag dem äntligen i min storlek på Tradera. Materiell lycka, jadå! Tycker inte man behöver en ursäkt för att ge sig själv något man suktat efter länge, men kändes ändå som ett tecken när de dök upp lagom tills jag klarat nästan alla tentor jag haft efter mig (fortfarande några kvar, men på god väg!).
 
 
 
Nu ska jag återgå till mina extentor. Nästa gång vi hörs har jag högst troligen sommarlov! ♥
1
Anonym

Så underbara skor! Dem är du värd efter allt slit! Mamsen ❤❤❤

Svar: ❤❤❤
Josefine Myllenberg