2019-06-23

Hej vänner! Long time, no see. Det är så mycket som händer och jag sitter helst inte framför datorn mer än nödvändigt i sommar. Heltidsjobbar på Acconeer under sommaren (yay!), precis som förra året, hänger massa i stallet (satsar på att komma i tävlingform igen) samt sommarpluggar (jag failade alla mina junitentor - ja, jag gråter & känner mig sämst). Detta innebär typ att mina vardagar är fulla med aktiviteter mellan 06-22. Inte mycket rum för den spontanitet jag hade hoppats på i sommar. Får maxa helgerna istället, vilket vi gör med lite blandad kompott. Denna vecka och helg har vi haft picknick och hängt i parken både med och utan kaniner, och vi har varit lite hipster och suttit på café och programmerat (pluggat).
 
Café, kaffe och programmering. Supermysigt!
 
Så, vad har mer hänt sedan sist förutom att jag fick precis under gränsen i poäng på alla mina tentor? Jo, vi har vandrat i Norge bland annat. Underbart land, hade gärna bott där om det inte vore för att jag hade blivit ruinerad av deras sockerskatt. Vi har också firat midsommar med underbara vänner (jag och Måns lovordade dem hela vägen hem haha, tror vi har en couple crush). Och så har jag alltså börjat sommarjobba vilket är superkul, samt träna för tränare med Spirre igen, och trots allt världen föll samman lite när jag fick mina tentaresultat, så leker livet i övrigt. Så himla skönt.
 
Midsommarfina niner (de var inte jätteglada på mig efteråt nä, hehe)
 
 Hur vi spenderat och kommer spendera många kvällar och helger - parkhäng, som äkta stadsbor (supermysigt, men gör ändå lite ont i hjärtat to be honest, saknar att kunna gå ner och ta ett morgondopp eller kvällsdopp, känna sand mellan tårna och ha saltvatten i håret ...)