Minisemester

I helgen åkte jag hem till famlijen och det har varit världens mysigaste minisommarsemester. Så himla skönt med en weekend i somriga lilla Jonstorp. Vi åkte ut med båten till Kullaberg och badade i spegelblankt hav, det har blivit morgondopp vid Revet där det måste varit minst 24 grader i vattnet, vi har ätit middag på Arilds vingård till solnedgången, jag har hängt med bästis, vi varit på Hamnfest i Hornbæk, och bara haft så himla mysigt.. Kan inte riktigt få nog av den här helgen, samtidigt som jag är så lycklig över att jag fick njuta lite av sommaren jag också och därmed ändå kan lämna sommaren och känna att det är relativt okej (klart det är sommar minst en månad till, men det kommer jag inte märka av då hela augusti består av tentaplugg, sista tentan skrivs 31 augusti och dagen efter åker jag och Måns till Rhodos i åtta dagar).
 
 
Jag har också planerat målbilden för augusti och läst ut boken "How to stop time" av Matt Haigen (otroligt bra bok, han är en riktigt duktig författare som binder sammans humor med mer djupliggande och allvarliga ting). Rekommenderar både Bullet Journaling och att läsa nyss nämnda bok!
 
 
Titta på dessa bilder - kan ni fatta att detta är Sverige? Förstår inte alla som åker till medelhavet när man kan åka till Kullaberg! Kolla klippen på min instagram också. Bästa!
 
 
Tack för världens mysigaste helg ♥
1
Anonym

Tack själv Jossan! Så gott att ha fått rå om dig lite! 💕😊🦋🇸🇪🎶🍷🌞🐇🐰🍀

Svar: <3
Josefine Myllenberg