Förra veckan

Hej! En liten update: så mysig vecka förra veckan. Köpte med oss pizza till middag som vi åt i Stadsparken en av kvällarna. Supermysigt. Önskar dock rökarna kunde dra åt skogen. Förpestar luften med sina giftstickor, usch och blä och USCH igen. Vidrigt. (återigen: vill du förstöra dina lungor så inte mig emot, men däremot är det inte ok att det påverkar människor som INTE vill röka. Att det inte är totalförbjudet att röka ännu är för mig en gåta) Aja, förutom denna mysiga pizzaparkkvällminusrökarna då? Vi var på stugfest hos en kompis i Borrbby i lördags. Supertrevligt. Regnade hela kvällen vilket var lite synd (men ändå ok mysigt sommarregn), det blev bad ändå så jag var nöjd, haha. Och i söndags så började jag och Måns spela Pokémon igen, så det blev en tvåtimmarspromenad runt Stadsparken och Botaniska via Candy People i fantastiskt sommarväder. Bra vecka!
 
Pizza och mys i Stadsparken
 
En av typ tre bilder jag tog på stugfesten
Det var ganska kallt i vattnet, men ändå okej - gissar på 17-18 grader kanske?
 
Fina Lund! Älskar kullerstensgatorna, rosorna och de gulliga gamla små husen!
 
Tänkte först att "Nej vilken ful bild" men har insett att det är rätt vårdande för själen att dels acceptera att man kanske inte ser ut som man tänkt sig i alla vinklar, och dels är det rätt skönt att se att andra människor inte är assnygga 24/7. Därför, håll till godo. Vet ej vad jag gör på bilden.
 
 
1
Ajli Müller

Vad trevligt med pizza i parken! Tror att ett totalförbud är det enda som kan få mig att sluta röka. Jag önskar att det kommer ett snart.