Älskade sommar

Äntligen är det sommar. Eller jo, det har varit sommar länge i mina ögon, absolut. Men den där riktiga sommarkänslan när allt bara är på topp och jag älskar livet lite extra, den kicken får jag av riktiga mysiga sommardagar som involverar havet på något vis. Spenderade helgen hemma hos mina föräldrar och har haft en riktig toppenhelg. Så otroligt mysigt. Vi hann med både en riktigt trevlig middag (midsommarfirande 2.0 inklusive lekar) och en båttur med massor av solande och badande. Tyvärr fick vi spendera en stor del av lördagen på djursjukhuset med Baltiz då han och Molly verkar ha bråkat under natten (de var bästa vänner både när vi sa godnatt och god morgon men däremellan har de tuffsat till varandra ordentligt och B hade ett bitsår på frambenet som var så pass illa att man såg diverse senor/skelett. Det blev att vänta cirka 4 timmar på sjukan för att ta 5 minuter att limma ihop honom. Som det kan bli, är lagom irriterad på våra gullungar. Aja, förutom detta har det alltså varit en magisk helg och jag hoppas på många fler. Jag älskar alla årstider, men sommaren är oftast något extra ♥
 
Så nöjd efter årets första dopp. Är också kär i min nya bikini, älskar mönstret!
 
Vi åker ofta med båten till grannbyns strand (Farhultsbaden), lägger oss vid hundbadet och går/simmar sedan in till stranden där vi leker med Zindy och kastar boll. Lika skoj varje gång!
 
Älskar mina gigantiska brillor, den tjocka skalmen hindrar solen att komma in "uppifrån" från solen står högt på himlen. Skönt när man är lite extra ljuskänslig, som jag är.
 
Njöt av goda drinkar i kvällssolen på lördagen
 
Twinning! Den fina klänningen är från Odd Molly och är mammas, men jag fick låna. Bästa mamma.
 
Såhär myser jag och Molly. Hon älskar att mysa, men det ska vara på hennes villkor dvs där hon bestämmer att vi ska vara (= alltid på serveringsvagnen). Kan ligga såhär länge länge och Molly gnager njutsamt med tänderna (kaninens motsvarighet till katters spinnande). Mysnin ♥
 
Kan rekommendera Bunnies that Lunch om ni gillar att skämma bort era niner. Tycker deras lådor är lite väl dyra, speciellt med frakten, men när de hade dem för halva priset köpte jag några. Kul att testa nya leksaker och godissorter :)