2019-07-24

Hej vänner. Alltså, vad jag aldrig hinner med att uppdatera här. Blir liksom bortprioriterat. (Och hallå, chocken över att det är augusti månad om envecka?!) Just nu kör jag dagarna som vakna > stallet > jobb > chill/plugg/vad-jag-känner-för. Blir mycket effektivare märker jag om jag börjar med stallet, för då måste jag vara lite effektiv.
 
 
I helgen cyklade vi dressin med Hanna och Anton i Tomelilla. Supermysigt, men lite för högljutt för min smak. Fick sjukaste huvudvärken (tror dock inte det var ljudet, väldigt oklart varför) där det kändes som att ögonen skulle poppa ur huvudet, liksom, varför!? Aja, sjukt mysigt i övrigt! Söndagen sov vi läänge, åt en sen fukost och startade dagen med att titta på filmen The big short som handlar om finanskrisen 2008 och några snubbar som gick mot strömmen och faktiskt såg det komma. Humoristisk, informativ och enkla förklaringar. 10/10. Mycket intressant, så spenderade andra halvan av dagen att ytterliagre googla/läsa på om detta, haha.
 
 
Sen då? Vi går oftast små promenader på kvällarna för att fånga pokémons, mysigt sätt att umgås tycker vi! Ninerna är inte längre instängda och jag trivs riktigt bra efter igen efter att ha fått återställa vardagsrummet. Ninerna har förresten fått smak på min astora fina jordgubbsplanta som jag fick av mamma, så nu får de bara vara på halva balkongen, de är lagom kränkta över detta, haha.
 
 
I helgen ska jag hem och hjälpa föräldrarna att rensa på vinden (ÄNTLIGEN! som jag tjatat om detta, ryser av bara tanken på hur mycket som finns där uppe och inte används och om det inta tas hand om nu måste tas hand om i framtiden). Världens värmebölja har ju dragit in här så hoppas vi hinner med lite sol och bad också!
 
Hoppas ni har en trevlig semester! (eller kanske jobbar ni?) Vi hörs!