Vecka 3

Vilka fantastiskt roliga rubriker jag väljer på alla mina inlägg! Jaja. Mysig vecka det har varit alltså. En hel veckas ledighet innan skolan börjar. Har skrivit lite rapport, gjort javascript-tutorials, myst i stallet, myst med Molly och Måns, varit på spa, haft middag, haft spelkväll, gått på massa yogapass, med mera med mera. Skön vecka! Nu är det skräckblandad förtjusning inför stundande vårtermin (men först, låt mig visa bilder från veckan!).
 
Vårt fantastiskt fina rum på Villa Strandvägen som ligger precis bredvid Ystad Saltsjöbad
 
Vi startade besöket med behandlingar: Måns tog en timmes klassisk massage och jag var sugen på att testa cupping. Resultatet: blåmärken och svullnader (som gick ner efter några timmar). Kul att testa, men nästa gång tar jag hellre en timmes massage. Cupping var inte oskönt eller så, men tror massage hade känts som "mer för pengarna" (samt ännu skönare), för jag upplevde inte att kopparna gav så stor effekt som jag vet att massage kan ge.
 
Det blev lite spaande efter behandlingarna och innan middagen
 
 
Vi fick så mycket god mat! Här har vi precis fått in "försnacks" innan de riktiga rätterna. Rödbetsmacronen med getostmousse var helt amazing. Flaskan ni ser på bordet är en av de bästa äppelmuster jag druckit. Vi fick även en helt fantastisk efterrätt - en mandelkaka som blivit stekt och rullad i socker, tillsammans med chokladkräm och kaffeglass. WOW. Alla rätter var visserligen wow. Jag rekommenderar er verkligen att åka dit, enbart för maten. Så himla bra.
 
Frukosten var också väldigt bra. Gillar att det är en väldigt liten restaurang, så bara en handfull sällskap får plats och man måste alltid boka i förväg. Det blir en väldigt personlig känsla, eftersom frukosten tillagas personligen till dig efter dina önskemål.
 
Ljusterapi att gå in i spaets vita rum med stora sängar. Vi låg och läste och spelade schack i timmar!
 
Besöket avslutades med en kort sväng ner vid stranden. Helt underbar vinterdag med hög klar luft, blå himmel, strålande sol och frostbitna träd.
 
I fredags kväll hade vi vänner över på middag. Supermysigt!!
 
Och igår, lördag kväll, hade vi andra vänner över på spelkväll! Återigen: supermysigt!!
 
Avslutar som vanligt med bilder på skruttis som vet hur man vilar upp sig! ♥
1
Angelica Wåhlin

Så fina bilder!