Swish swosh

Heej! Första läsveckan swishade förbi och nu är jag tillbaka i hjulet där man alltid känner att man ligger efter alla andra. Startade denna vecka med för lite sömn och ett yogapass, nu myser jag och Molly i soffan med förmiddagsfika. Det hände inte så mycket i vardagarna förra veckan, det blir väldigt mycket plugg och en avstickare till stallet typ, men i helgen har vi hunnit med både spelkväll och två födelsedagsfirande, flyttstädnig (för Måns del som nu flyttat in här officiellt) och .. just det: plugg!
 
Denna vecka ska jag göra allt i min makt för att hinna plugga in lite i förväg då jag spenderar nästa vecka i Umeå. Ser väldigt mycket fram emot det, men lite mindre mot allt som måste göras denna vecka. Aja. Bara att göra. Just do it och så vidare. Trevlig måndag!
 
Hade en jättemysig lördag hemma i Jonstorp. Så mysigt med all snö! Tyvärr kunde jag inte stanna hela helgen, jag som var så himla sugen på pulkaåkning eller längdskidor, men man hinner inte allt och vi hade ju födelsedagar att fira, vilket var SÅ mysigt det med!
 
Molly har kommit på att soffan är rätt trevlig att vistas i. Hon är så rolig, älskar att klättra på saker men är löjligt höjdrädd så blir alltid jäääätteynklig när hon ska ner. (asså förlåt men jag börjar förstå varför alla nyblivna föräldrar ska posta bilder på sina bebisar i tid och otid, kan bara inte låta bli att fota Molly och tvinga omvärlden att titta, haha)
 
Jag lovade ju er en rundtur i lägenheten när jag kommit i ordning, men ärligt talat är det fortfarande inte klart. Här ser ni dock vardagsrumsdelen, alla filtar i soffan och mattor på golvet är givetvis pga Molly, hehe. Jag var tvungen att fota lite med tulpanerna på bordet. Blommor gör så himla mycket. Så fint att titta på och mysig doft, ville dela med mig! Älskar min lägenhet :)