Vecka 8

Hej vänner! Inte så mycket nytt att rapportera här. Har inte gjort så mycket mer än att njuta av all värme och sol som strömmat in senaste dagarna. Pluggat, ridit, sprungit lite i kanonvädret, planerat läsperiod 4 (april-juni, många kurser men det ska gå bra) och är sjukt taggad på att byta till vårgarderob denna vecka. Just ja, har velat ha en avlastningsyta att hänga använda-men-ej-redo-förtvätt-kläder / morgondagens outfit på, men vill att det ska vara både snyggt och funktionellt. Band ihop en stege av bambupinnar, blev superbra (ska se om vi har disciplinen att hålla max en outfit per person här, hehe, vill inte att det ska bli den berömda "stolen" som vi hittills lyckats undvika). Mycket nöjd. Och sist men inte minst, jag myser varje sekund jag kan men kaninerna. Mina favoriter. ♥
 
Älskar färgen i sovrummet, blir så lugn och trivs så bra ♥♥
 
Alltså kolla Molly. Såhär gör kaniner när de trivs riktigt bra och känner sig trygga - de "floppar" dvs slänger sig på sidan eller ryggen. Molly gör det så brutalt: hon hoppar verkligen upp i luften, hänger liksom i toppläget en stund, snurrar runt och landar sedan med en riktigt tung duns i nästan ryggläge. Tror hon får ett anfall och dör typ vartenda gång. Floppar - hur du skrämmer matte på bästa sätt.
 
♥♥♥
2
Anonym

Så bra det blev med bambustegen!
Fina ninerna 😊

Svar: ja :D <3
Josefine Myllenberg

Ajli Müller

Sovrummet är sååååå fint :D Jag såg om frikaniner på Nyhetsmorgon alldeles nyss! Och hur sociala de blir av att man litar på dem :)

Svar: Tack snälla! och vad kul, hört många pratat om det inslaget men har själv missat det helt! :)
Josefine Myllenberg