Vår i luften

Hej vänner! Hur är det med er? Jag har inte så mycket att skriva sedan sist. Det har inte hänt så mycket som jag vill skriva om. Har pluggat ifatt en del matte, gjort upp en omtentaplan och gjort en deal att om jag lyckas så ska jag få köpa väskan jag suktat efter i evigheter (fantastisk 5-in-1-väska från Bukvy). Så jag kämpar på, plugg, plugg, plugg.
 
 
Njuter av att vi nu har vår. Blev så exalterad att mina sneakers åkte fram även om vårkapseln inte ska komma fram förrän om två veckor. Så underbart att känna solen mot anklarna, haha. Längtar tills jag får plocka fram kjolar, klänningar, sneakers och ljusa, lätta material till vårgarderoben samt lägga undan vinterjackan. Två veckor!
 
 
Har förberett inför nya säsongen genom att lämna in plagg på kemtvätt och till sömmerska för att få dem passade (ni vet när man tycker ett plagg är fint men det sitter förjävligt på en och man ändå vill ha kvar det - gå till en sömmerska/skräddare!). Har bestämt mig, som en del av mina nyårslöften, att hellre ta väl hand om plaggen jag har än att köpa nytt (nåja, handlar typ bara second hand, men ni fattar). Laga tills det faller sönder, har jag tröttnat på det så sälj, en in en ut, endast inköp av kläder second hand och endast inför en ny säsong, aldrig mitt i säsongen. Kanske skriver jag mer om detta vid annat tillfälle. Längtar tills lönen kommer så att jag kan lämna in skor för omklackning också. Har aldrig tänkt på att man kan få en helt ny garderob med samma gamla plagg om man bara tar hand om dem. Wow, ändå!
 
 
Tycker att alla hjärtans dag är rätt cheesy men Måns klagar på att jag är så oromantisk (seriöst, jag har noll romantiska gener, tycker romantik känns tramsigt #trauma) så at least I tried. Vet inte om jag lyckades ... (ekvationerna i mitten bildar mönstret L O V E när man ritar deras grafer #nörd)(borde satt gränser dock men ni fattar principen, hade blivit så kladdigt annars)
 
 
Avslutar med kaninbild because kan inte låta bli, hehe. KOLLA VAD SÖTA DE ÄR!!! 😭😍😍😍