Det här med tid och prioriteringar

Alltså wow att ni är så trogna läsare trots att jag uppdaterar både sparsamt och sporadiskt! Kul och läskigt att så många är intresserade av mitt liv ♥
 
Senaste veckorna har jag stressat ihjäl med plugg, och nu är det typ ännu mer. Kom hem igår och Måns undrade hur dagen varit och trots att den varit helt normal så började jag storgråta för att jag har så mycket att göra och knappt vet var jag ska börja för allt har hög prio. Så kan det vara, har dock prioriterat om en hel del i alla fall sedan igårkväll. Är så himla orolig att jag inte kommer få göra mitt exjobb i höst, och jag vill inte bli den där som är kvar på sektionen flera år extra, så himla jobbig tanke och den liksom tar över och stryper min produktivitet. Usch.
 
 
Så vad har jag gjort då? Jag tyckte det kändes vettigt att prokrastinera och åka iväg till Umeå på Datatjejkonferens en vecka (smart när man har mycket att göra!), det var så himla roligt att träffa datatjejer från hela Sverige och knyta nya kontakter. Är så stolt över mig själv att jag orkat och inte bara överlevt utan även tagit för mig. Mycket utvecklande. Det hade jag inte gjort för bara något/några få år sedan. (nu behöver jag dock en vecka utan mänsklig kontakt känner jag, haha #introvert)
 
Märta släpade ut mig på VG's en onsdagskväll också. Hade sjukt kul. Konstaterar att jag fortfarande inte lärt mig hur man posar med alkohol i kroppen. Suck.
 
 
Vi har skaffat en kanin (Balthazar) till (japp, nu är vi Crazy Bunny Couple™) och efter en veckas konstant revirkissande är de nu vänner. Känns så skönt att Molly inte är ensam under dagarna längre, har haft väldigt dåligt samvete för det.
 
Måns presenterade sitt exjobb, det gick galant och var väldigt intressant att lyssna på. Nu är han färdig civilingenjör, på 4½ år dessutom, den galningen. Så otroligt bra jobbat, är så stolt!
 
 
Nu kommer ett par veckor med fokus på endast stall och skola. Om jag blir fett osocial närmsta månaden beror det endast på att jag verkligen vill klara mina omtentor (de är många, jag tänker inte skriva ut siffran för ja, jag skäms lite) så att jag får göra mitt exjobb. Vill bli klar någon gång! (älskar att vara student, men kan inte sitta fast på samma program hur länge som helst) Jäkla matte ....
 
Aja, det var min situation och vad som hänt i mitt liv senaste tiden. Hoppas ni har det bra. Kram vänner!
1
Anonym

Glöm ej. 63 omtentor (eller 68 minns ej?) och en fantastisk karriär. INGET ATT SKÄMMAS FÖR. ❤️

Svar: <3 <3 <3 tack för påminnelsen!! ska skriva på en lapp och sätta över mitt skrivbord!
Josefine Myllenberg