Veckan som var

Så snabbt sommaren gick hörrni. Eller ja, det är en månad kvar, men vissa kommer ju spendera den månaden med tentaplugg. Tänk att det redan gått 7 veckor på Acconeer, sista dagen var i fredags, känns så knasigt! Blir en jobbig månad nu, känns rätt jobbigt men försöker tänka att det är bättre att försöka och lära sig lite än att inte försöka alls och garanterat lära sig 0... Försöker tänka på allt kul som händer i höst och har lovat mig själv massa fina prylar (haha) bara jag tar mig igenom den här månaden och ger allt jag kan. Så I'm trying. Kommer vara så tråkig denna månad (tackar nej till ALLT), men det är ju faktiskt bara 28 dagar och förhoppningsvis innebär slitet att jag snart är färdig civilingenjör ...
 
I alla fall! Ska bli så jäkla gött med 9 dagar på Kallithéa, Rhodos, direkt efter tentorna - försöker tänka på det när det känns tungt. Snorkla, bada, läsa massvis av böcker, dricka drinkar, bada lite till. LÄNGTAR efter riktig semester där jag kan slappna av helt och fullt (förhoppningsvis får jag tentasvaren relativt snabbt så att jag slipper gå runt och vara orolig hela semestern).
 
Okej, HEJA MIG, ellerhur?
 
Sista dagen på Acconeer för mig och herr Anka ...
 
"Ny" matta under köksbordet. Blev bättre än förväntat! Behövde en tjockare matta för kaninernas skull och fick denna av farmor. :)
 
Balthazar har kommit in och väckt mig för att bli klappad flera morgnar i rad. Gullunge!
 
Molly kramar sina älskade isflaskor i sommarvärmen!
 
Köpte hem ett par vintage Levis 501:or. Tycker de ser så sköna ut med sin höga midja och loose fit i benen. Var kanske inte SÅ sköna som jag tänkt mig, men tyckte de var snygga. Användder typ aldrig jeans men tror dessa kommer bli flitigt använda :) (annars är det bara att sälja igen för samma pris - fördelen med second hand)