Vacation mode

Heeej! Äntligen semester! Jag har pluggat non-stop sedan årsskiftet, så fatta hur skönt det ska bli med 9 dagar utan att använda hjärnan, haha. Äntligen! Tentaperioden gick inte så bra som jag hoppats, jag klarade inte en av tentorna jag skrev (fick 47 poäng, behöver 50 för att bli godkänd, känns så orättvist för andra gången det blivit så nära, sist fick jag 48), och den tentan går inte förrän om 8 månader igen. Meeen, just nu kan jag bara känna att gud vad skönt att tentorna är över och JAG HAR SEMESTER. Semester!!! Oroar mig för det andra senare med andra ord :)))
 
 
Det har varit så löjligt varmt denna sista pluggvecka, 29 grader i lägenheten och både jag och ninerna har legat på stora isklampar för att inte må alltför dåligt. Här svalkar Balthazar öronen och tjurar över värmen, hehe.
 
 
Mina plantor stormtrivs hos mig ochjag har konstant nya sticklingar av framförallt palettblad, monstera, elefantöra och ampellilja. Någon som vill ha? Har inte hjärta att slänga dem men har verkligen inte plats heller. Heeelp!
 
 
Titta vilket fint blad! Det var dessa fantastiska blad jag föll för när jag skaffade monstera, och äntligen börjar det komma perfekt hålmönstrade blad! Så glad, haha
 
 
Ninerna har fått flytta till "mormor och morfar" nu under dessa dagar vi är på semester. De är löjligt nöjda med detta och var lite väl taggade på att hoppa in i transportburen när den ställdes fram, haha. Gullungarna satt i den typ hela dagen (öppen dörr, så fri vilja) när jag ställde fram den på morgonen och de inte skulle åka förrän på eftermiddagen. Så söta!
 
 
Funderar starkt på att skaffa ett rött läppstift, tycker det är så fint som enda smink och får ögonen att poppa. Vågar jag?
 
Aja, ha det bra vänner, det ska jag och Måns ha i Grekland i alla fall! Woop, SEMESTER!!!
1
Cornelia Liljegren

Hej My,

Varje höst då min PD kommer tillbaka googlar jag. Brukar komma in på din blogg. Nu ser jag att din PD verkar vara försvunnen, så jag undrar om så är fallet och vad som hjälpte?
I är kom min PD ovanligt tidigt och det är riktigt illa. Blir väldigt glad om du orkar ta dig tiden att svara!

Hoppas att ni får en underbar semester!