Mid exam week

Heej! Alltså, mitt liv är så tråkigt nu, haha. Ringer och pratar med familj/vänner och de ba "jaha, vad händer annars då?" och jag ba "eh ... ingenting". Plugg, plugg, plugg. Skrev två tentor på 10 timmar i tisdags, fick veta redan morgonen efter att jag blev godkänd i den jag "fasat" för mest - woho! (och då gjorde jag ändå bort mig rejält på en fråga, som jag inte insåg att jag missfötstått förrän det endast var 15 minuter kvar av tentan)(hade jag inte gjort bort mig där hade jag haft en stark 4:a men sak samma, jag vet att jag kan det bättre än jag preseterade och jag blev ju godkänd!)(btw, algokursen är en av mina favoritkurser, så att jag fasat över tentan har bara att göra med att behöva prestera "på kommando" för möjligheten att exjobba) Hoppas verkligen den andra tentan gick vägen också, men det får jag nog tyvärr inte veta än på ett par veckor (vilket suger för behöver veta snarast så jag vet om jag får göra exjobb eller ej i höst). Nu pluggar jag matte för fulla muggar. Tenta på måndag och nästa lördag. Känns dock som att luften gått ur mig lite, var så otroligt nervös inför tentorna i tisdags så nu har jag svårt att koncentrera mig på de andra nu när jag inte längre behöver fokusera stenhårt på de första två, även om de kommande är minst lika viktiga.
 
Matematikens värld är rätt cool. När man fattar saker i alla fall ...
 
 
Detta med att skriva algoritmer på papper, tror inte det finns något annat som genererar så mycket sudd som just det
 
Kom hem till väldigt kärleksfulla niner och med en skrivkramp from hell i högerhanden (har haft träningsvärk och är fortfarande svag i den handen lol)
 
Aja. Så kan det vara. Jag och Måns har förresten bestämt oss för att se om alla Bond-filmerna (inför den nya som kommer nästa år), och vilket sjå vi hade innan vi inåg att min bror har alla filmer och kunde dela inlogg med oss - det var fett svårt att hitta en streamingtjänst som alls erbjöd filmerna, och om de gjorde det så kunde man bara köpa för drygt hundralappen styck, att hyra för ett dygn var totalt omöjligt (så otroligt jäkla irriterande). Ett tag tänkte vi att vi lika gärna kunde köpa en dvd-spelare och hela samlingen som dvd-skivor, hade fått alla till priset av att köpa typ tre-fyra stycken via streamingtjänst. Aja, det löste sig i alla fall med att William har alla. Så nu vet vi vad vi gör de kommande 24 helgerna, haha!
 
Nöjd med nytt shampoo och balsam från REFs serie intense hydrate ... Fått så följsamt och glansigt hår helt plötsligt, och äntligen utan friss!
 
Nu ska jag ta tag i mitt liv (tentaplugg). Nästa gång vi hörs har jag nog tentat av allt och är redo att åka till Rhodos. Satan vad jag längtar. Längtar efter sol, bad, noll förväntningar på en, dricka drinkar och äta god mat, planera upp hösten (höst känns alltid som en nystart och jag älskar att planera inför det), fundera över livet, och sätta lite nya mål inför höst vinter 2019. 9 dagar plus några timmar tills tentorna är över och det är dags för semester, jag längtar.