9 augusti

Hej vänner! Hur är läget? Med mig är det bra. Dag fem av tentaplugg och det går bra. Är så sjukt kreativ helt plötsligt, typ städar köket med tandborste, köper hem kläder jag inte behöver från diverse sommarreor (så måste skicka tillbaka en massa igen - bra för miljön, bra jobbat Jos, skäms ..), rensat telefonen på tusentals bilder och videos etc. Argh, blir så trött på mig själv! On the bright side: har faktiskt pluggat massa också, och lärt mig en hel del på dessa dagar. Så det kanske inte ärilla som det låter, hehe.
 
Min vy när jag pluggat i veckan -  har ett par hundra sidor att läsa i två böcker så det är perfekt att ligga i sängen med öppna balkongdörrar - känns som att man är ute fast utan att bli distraherad
 
Och förresten, jag har ännu inte vant mig vid att bo mitt i stan trots att jag gjort det ett år nu - var helt amazed över att det tog exakt 18 minuter från att jag låste ytterdörren tills att jag låste upp den igen och att jag på den tiden hann gå till Polisen, fixa nytt pass, gå hem igen. Alltså wow? Haha! #uppvuxenpålandet
 
Inte min bästa pose kanske haha, men var helt chockad över vad lite smink kan göra så blev en hel serie selfies efter passfotot (heh)! (använder typ aldrig smink pga waste of time och lat)
 
Random tanke: insåg efter att jag varit hos Polisen i onsdags att jag är så nöjd med längden på mitt hår nu. Lagom långt utan att bli trassligt när det är nersläppt, men går ändå att sätta upp om jag vill. Note to self: denna längd is the shit. Perfekt. Och hörrni, har ni sett mitt sommarfynd? Lite sen på tåget men älskar Célines "Trapeze" väska och fick köpa den ovan till ett riktigt bra pris eftersom hon inte hade äkthetsbevis samt att en dragkedja till ett sidofack saknade löpare. Har fått den äkthetsbevisad (skulle inte vilja gå runt med en kopia) och är väldigt glad. Känns som en milstolpe att äga sin första designerväska, töntigt JAG VET men det känns så #väsknörd
 
Och om vi ska fortsätta prata väskor. Nu är jag sugen på en liten väska, så känner jag mig "färdig" med väskgarderoben sen. Har en handväska och en ryggsäck som används flitigt nu, men hade varit najs med en wallet on chain eller annan väska i liknande storlek och funktion för de gånger man ska typ gå och handla eller har en dag i city planerad med en vän eller liknande när man bara vill ha mobil, plånbok och nycklar med sig. Är riktigt sugen på en woc eller timeless i storlek small från Chanel, men har också spanat in Bukvy som gör riktigt smarta och fina väskor för ett betydligt humanare pris. Sugen på Kahlo eller Shikibu från deras kollektion. Det är viktigt att det är en svart väska med gulddetaljer då jag är en typisk "guldtjej" (trivs inte så bra i silver, min hy ser typ glåmig ut av kalla metaller och färger). Har sagt att om jag klarar alla tentor så ska jag fan få köpa någon av ovanstående nämnda väskor. Jag behöver inte bara en morot, jag behöver en hel jävla säck morötter för att detta ska gå vägen, haha.
 
Aja, har inte särskilt mycket att rapportera men fick prestationsångest när jag såg min statistik och att ni fortfarande är många som går in och läser här - varje dag! Kul ändå ju. Så ja, därför tyckte jag att jag behövde uppdatera med detta inlägg. Jag har funderat ett tag på att stänga bloggen och rensa bort det mesta på sociala medier och bli en väldigt privat person, men vi får se. Eller rensa bort allt och sen göra bloggen med teknisk och mindre personlig. Men ja, vi får se. Skjuter på det lite till i alla fall, om det nu ens kommer hända!
 
Är det något speciellt ni vill läsa om? Kan inte lova att det blir så, men har sällan idéer till inlägg längre, så om det är något speciellt ni vill läsa så lämna en kommentar!
2
Anonym

Vilka tentor kommer du skriva?

Svar: Algoritmer, datastruktutrer och komplexitet, samt diskreta strukturer :) vet inte vem du är men om du också behöver skriva dessa och vill plugga så hör av dig!
Josefine Myllenberg

Anonym

Jag har också Algoritmer efter mig men hinner inte skriva den denna sommaren. Lycka till på tentorna :)

Svar: Aha, okej! Tack så mycket :)
Josefine Myllenberg