Vad som hänt sedan sist

Hej vänner! Det var ett tag sedan sist. Det är bra med mig, men har konstant ont om tid känns det som. Tentaveckor igen, har skrivit 2 av 3 tentor (sista är på fredag) och därför spenderar jag all tid med näsan i böcker typ. Stackars Spirre hamnar i lite skymundan, likaså Måns. Inte så kul, men det är bara den här veckan också, sen kommer två lugna veckor innan det blir kaos igen, haha.
 
Tänkte slänga in en massa bilder för att visa vad som hänt sedan min födelsedag:
 
Vi spenderade en kväll i Köpenhamn
 
Tvångsmatat Balthazar med Metacam pga misstänkt luftvägsinfektion. Han fattade inte att det var jag som rullade in honom i handduken (för att slippa bli riven) så när vi släppte ner honom var han skitarg på handduken och inte mig, haha sötnosen. Medicinen hjälpte dock inte så nu tror vi att det helt enkelt bara är hans anatomi som gör att han blir lite trång i luftvägarna i vissa positioner. (med "vi" menar jag såklart i samråd med veterinär)
 
Det har druckits rosé i fina vädret
 
Och mysigt parkhäng med ninisarna
 
Magnolian som är så himla vacker, har äntligen slagit ut. Älskar våren!
 
Jag har pluggat ute på balkongen några gånger. Så härligt att det är varmt nog att man faktiskt kan njuta där ute igen.
 
Har planterat smultron, jordgubbar och diverse kryddor på balkongen
 
Myst med dessa gullungar
 
Njutit ännu mer av att jag numera har ett extra rum i lägenheten igen
 
Åkt hem en sväng och umgåtts med familjen. Blev en superkort visit, men det var mysigt ändå. Sötnosen på bilden vägrade lämna min sida, och till min lycka sov hon sked med mig hela natten. Mysvovve ♥
 
Varit på plantagen mer än en gång. Älskar dessa växter. Vill ha en stenmur med dessa växandes mellan stenarna i min framtida trädgård.
 
Wow vad det ser ut som att jag gjort mycket. Eller, visst har jag det, men 90% av tiden har jag nog ändå spenderat med att plugga. Jag hoppas så innerligt att det pays off när jag får tillbaka resultaten. Vill så gärna exjobba i höst!