Önskelista

Vet ni vad, jag fyller 26 om en dryg vecka. Det känns väldigt konstigt, jag kan inte riktigt identifiera mig med 26 (trodde jag skulle vara typ vuxen och ha all my shit togheter osv då)(obs ej att förväxla med åldernoja som folk gärna försöker få mig att känna - så känner jag inte alls utan att det är mer att jag inte riktigt kan förstå att jag funnits i 26 år).
 
Anyways, det frågas hej vilt om vad jag önskar mig och ehh, jag vet inte riktigt? Hemstädning en gång i veckan resten av livet? Någon som declutter min lägenhet och säljer mina grejer på Tradera åt mig? Kunskapen att förstå aktiehandel och börsen? En cool vandringsresa? En Chanelväska? Sommarlov? Examen?
 
Jag satte i alla fall ihop ett litet collage med grejer jag har villhövt i evigheter. Det känns lite konstigt dock, för inget av det är något jag känner att "jag måste ha det här för jag kan inte sluta tänka på det" och då känns det alltid så waste att införskaffa, känns liksom inte helt värt det (därför jag inte köpt det själv ännu). Generellt uppskattar jag upplevelser mer än prylar, men resor är så dyra (hade i för sig blivit asglad för en heldag med lokal njutning där någon annan lagt tiden att planera allting så att jag kan slappna av 100% - en heldag i parken med världens mysigaste picknickkorg en solig dag är perfekt liksom, eller en dag i Köpenhamn med fika och restaurang och antikvitets-/secondhandspaning, eller en helgvandring längst Skåneleden eller [...]). Aja, i alla fall, här är en materiell lista:
 
Piedestal  Ellos | Deodorant Lush | Polaroidkamera FujiFilm | Rutig relaxed kavaj Stylein | The Life-Changing Magic of Not Giving a F**k Sarah Knight | Spark Joy Marie Kondo | Burt's Bees Läppstift "Sunset Cruise" eller "Brimming Berry" Lyko
 
 
I övrigt är choklad och andra lyxigare livsmedel eller någon blomma till balkongen eller presentkort på Ica alltid uppskattat, haha! 😁