Veckans

Mysdagar med bästa mamma ♥
 
Veckans mysigaste: Mamma kom på spontanbesök i fredags, så vi hade mysigaste (lol, hur många gånger kan man klämma in ordet "mysig" i en text?) fredagskvällen med pizza, vin, klänningsuppvisning (beställde hem två cocktailklänningar inför ett event senare i höst men slutade med att jag kommer behålla båda för de satt helt perfekt och jag kunde inte välja!) och film. Vi såg 101-åringen som smet från notan [...], den var riktigt rolig! Vi skrikskrattade vid mer än ett tillfälle, haha. Lördagen började med pannkakor följt utav en runda i stan, lunch på favoritstället Gamla Franska och till sist köpte vi med oss tryfflar hem från saluhallen och hade tryffelprovning hemma. Fick en vision om att mina framtida lördagar komma innehålla avsatt tid för att köpa hem blommor, tända doftljus, köpa med några praliner och avnjuta detta på soffan med en bra bok. Anyways, hade bästa dygnet med mamma, tack för ett supermysigt besök ♥
 
 
Veckans löjligaste: Idag såg jag två ryttare med ländtäcken på sina hästar. Ja, du hörde rätt, ländtäcken!?! Visst, vädret är inte perfekt, men det är för tusan 14 grader varmt ute - varmare än en vanlig hederlig svensk midsommar. På tok för varmt för ländtäcken.
 
Det kom världens regnoväder med lite blåst i fredags. "Storm" kallades det tydligen. Själv tyckte jag det kändes som en vanlig höstdag.
 
Veckans känsla: Svårt val. Haft en grymt bra vecka. Men hade ändå bästa känslan när jag lämnade jobb i fredags, jobbet var extra kul. Mest för att det gick framåt och jag för en gångs skull kände mig mindre lost än vanligt, haha.
 
Latte macchiato, cold brew och dadelbollar. Mums.
 
Veckans nya: Jaha, tydligen är det inte okej att vara student och inte gilla kaffe. Jag tycker kaffe är hemskt beskt och på det hela en väldigt onödig dryck och har för längesedan slutat försöka lära mig dricka det. Den här veckan blev jag dock övertygad om att testa på finkaffe, så efter mycket om och men bad jag om en "nybörjardryck" av baristan och det slutade med en latte macchiato (90% havremjölk 10% kaffe) och vet ni vad, DET VAR GOTT. Kul ändå! Men jag vill verkligen inte bli någon som är beroende av kaffe för att fungera, däremot är det kul att kunna uppskatta kaffe (jajaja, jag vet att det knappt räknas med så mycket mjölk i, yadayada, det var fett gott i alla fall).
 
Veckans roligaste: Jag har drömt två mardrömmar den här veckan. Normalt sett drömmer jag alltid om samma platser och oftast är drömmarna med människor och händelser väldiga lika varandra också. Har drömt samma drömmar så länge jag kan minnas, det är liksom ett fast antal det växlar mellan och det är ovanligt att jag drömmer något annat. Det gjorde jag dock med båda dessa mardrömmar denna vecka. I onsdags efter träningen var jag vrålhungrig och var såååå sugen på pizza. Den snåla och sansade sidan av mig valde dock ett bättre, hemlagat mål mat för att fylla på efter träningen. Detta var tydligen så traumatiskt för min hjärna att jag drömde mardrömmar hela natten om att alla jag kände satt och åt pizza, men varje gång det beställdes pizza till mig blev något fel (gluten/skinka på pizzan/bränd etc) så jag satt där vrålhungrig och fick bara titta på när alla andra åt pizza. Inte lätt att vara jag, haha. Den andra mardrömmen drömde jag natten efter. På morgonen hade jag nämligen varit i stallet och behövde skynda mig tillbaka för att parkera innan klockan 8 då gratisparkeringen jag står på brukar bli full. Detta var tydligen också extremt traumatiserande då jag på natten sedan drömde att jag skulle träffa mina bästa vänner och körde dit, men hur mycket jag än letade parkeringsplats i staden så hittade jag ingen som kostade mindre än 80 kronor i timmen (jag behövde tydligen parkera i exakt 10 timmar). Japp, min hjärna har det inte lätt alltså!
 
Västerbottenpaj med kantareller och rödbetspaj med chevre. Tråkiga bilder på fantastiskt goda pajer.
 
Veckans godaste: Skämde bort mig själv genom att gör västerbottenpaj med kantareller som lunchlåda till veckan. Det blev så galet gott. Gjorde en rödbetspaj med chevreost också. Alltså, det blev så himla bra. Nomnomnom.
1
Anonym

Tack själv Jossan! Hur mysigt som helst! ❤

Svar: <3
Josefine Myllenberg