Sjukstuga

Jaha, så tog det exakt en dag på nya terminen innan jag drabbades utav nollesjukan, KUL. Verkligen JÄTTEKUL när man inte ens är phadder och knappt har träffat en enda nolla *gråter* Vaknade stel i hela kroppen i tisdags (alltid första tecknet på att jag fått en förkylnig som är påväg att bryta ut) men misstog det för att ha sovit konstigt och körde på som vanligt. I onsdags morse vaknade jag sedan med halsont och huvudvärk som bara växte sig värre och värre. Igår var jag mer död än levande. Jag fattar inte varför, men jag har blivit så känslig när jag väl blir förkyld nu senaste åren. Kan inte minnas att jag blev så här dålig vid förkylning under gymnasietiden till exempel (eller är det bara jag som förtränger?). Jag får så ont i vartenda organ i hela kroppen, min magsäck värkte så att jag trodde jag fått magsår (inte för att jag vet hur det känns men jag har alltid föreställt mig att det känns just så), när jag råkade snudda med låret i köksbordet så kändes det som ett knivhugg, och när jag satte upp håret i en tofs så gjorde vartenda liten hårsäck så ont att jag trodde huvudet skulle gå sönder (nä okej, det trodde jag inte, men ni fattar, det gjorde fett ont). Så löjligt - like really?! Pendlade hela gårdagen i något drömlikt tillstånd mellan vakenhet och sömn så det blev nästan svårt att veta vad som var på riktigt eller inte, väldigt obehagligt. Så .... Är det detta de kallar 'man flu'?
 
Har spenderat större delen av gårdagen här. Lyckades äta en matlåda och lite choklad, samt hälla i mig en flaska pepsi max. Gud vad skönt det var med bubblor mot ömmande hals!?
 
Jag älskar att vara självständig och klara mig själv, men fy vad det suger att vara sjuk helt själv utan att någon pysslar om en. När jag inte låg halvt död i soffan på bilden ovanför så låg jag halvt död på badrumsglvet på grund av illamående och ville ha nära till vattenkran plus golvet där hade lagom temperatur. Saknar att vara liten och bli nerbäddad i farmors soffa med kanelbullar att äta och Smurfarna att se på tvn. Det var så mycket bättre att vara sjuk när man var liten!
 
Idag känner jag mig i alla fall bättre. Vet inte om det beror på alla iprentabletter jag missbrukat och all nässpray jag använt eller om det faktiskt är så att kroppen bekämpat det värsta, men jag har världens festligheter på gång imorgon och KAN inte vara sjuk då, så jag hoppas på det sistnämnda. Fan också. För att inte tala om att jag missat två dagars plugg eftersom jag i princip varit döende #manflu och jag som skulle plugga massor denna vecka så att jag kan hålla mig i fas resten av läsperioden. Kommentar på detta: fan fan fan fan fan.
 
Så för att balansera ut detta lite ... Roliga saker som hänt i veckan: jag har fått hem min soffa (tack Alexander för bärhjälp, mycket uppskattat♥), och just nu i skrivande stund så lastas mitt nya kök in in här i vardagsrummet.  På måndag börjar rivning av det gamla och det kommer ta 1-2 veckor innan det nya är helt på plats - åh vad jag längtar! Kommer bli så jäkla bra och snyggt!! (tänkte posta inlägg med före/efter-bilder från lägenheten när köket är klart, så håll ut ni nyfikna själar där ute - eller ännu hellre, kom och besök mig om ni inte orkar vänta!)
2
Ajli Müller

Det låter fruktansvärt, med sådana influensasymtom. Som att det inte räcker med snor och feber liksom..!

Jag har en make som har bacillskräck, så när jag är sjuk så är jag ändå ensam. Jag ligger nerbäddad och döende (typ) men måste samtidigt tänka på att äta, dricka och bete mig normalt och inte hosta eller nysa så ofta, eftersom jag inte vill oroa min man mer än han redan gör.

Svar: Nej det är verkligen inte kul! :(
Haha stackars, tur jag inte har någon sådan i min närhet, då hade personen fått flytta ut medan jag springer runt och snorar och hostar, hehe ;P
Josefine Myllenberg

Emma

Vad är det för soffa du har? :) så snygg och ser så skön ut!

Svar: Åh tack, vad kul att höra, jag ÄLSKAR den (både utseendemässigt och att den är skön att sitta i såklart)! Jag ska slänga upp ett ordentligt inlägg om hur mitt vardagsrum ser ut när allt är färdigrenoverat så kan du se den i sin helhet. Soffan heter i alla fall County och kommer från Mio, den finns i lite olika färger och utstyrslar. Jag har 2.5-sits varianten med divan. :) Mvh Josefine
Josefine Myllenberg