Catch up

Long time no see! Jag har nääästan jobbat ifatt allt jag kom efter med när jag var förkyld första läsveckan, yay! Förutom det har jag hunnit med lunch med pappa, stallmys, att gå på bröllop och njuta av underbart väder. 
 
Evelina och Oliver gifte sig i lördags och det var SÅ fint, god mat och rolig underhållning. Tack för att jag fick vara med på er dag!
 
Klänning från By Malina
 
Finaste brudparet på väg ut ur kyrkan!
 
 
Maten var så himla bra. Favoriterna var champinjonsoppan och broccolibiffarna på bilderna ovan. Perfektion i både smak och konsistens.
 
Jag komponerae ihop en "Marriage survival kit" korg som gåva till brudparet med lite smått och gott. Vissa artiklar var mer skämtsamma och sedan var där några mer seriösa grejer. 
 
Sedan blev det tårtkrig, haha! Fantastisk dag!
 
Förutom bröllop har jag hunnit komma igång med dressyrträningen igen, det gick så mycket bättre än jag vågat hoppas på. Det blir sakta bättre och trots att vi inte tränat på flera veckor gick det fakiskt väldigt fint. Det börjar bli lättare att få fram trycket i honom i traven (galoppen är svårare), och hans dåliga skritt har väl blivit sliiiightly bättre. Var ju dock fett jobbigt med träning, haha, är fortfarande inte helt i kondition efter min förkylning.
 
Ni vet när man ska ta en söt bild med sin älskling han ba fjantar sig .... suck!
 
 
Nu vaknar jag varje morgon av vägarbete preciiis nedanför lägenheten. De börjar vid 7 på morgonen och det är sådär kul med allt skrapande av grävskopa i marken när man vill äta frulle i lugn och ro... Kom hem i söndags och nån hade haft kul med kullerstenen över helgen .. Ja, jag skrattade!
 
Underbart väder denna vecka. i tisdags hade vi högst temperatur i hela landet med 26 grader. Jag njöt av lunch utomhus. Så mysigt!
 
Det blev en lunch med pappa förra veckan också på restaurang "Meat" som pappa rekommenderade. De lyckades även göra en fantastisk sallad. Pappa undrade om jag ätit där innan, jag sa att namnet inte riktigt hintade om att det var för vegetarianer, hehe. Tack för lunchen papi!