Vecka 40

Gud vad veckorna far förbi i svindlande hastighet! Jag hinner inte riktigt med, man typ blinkar så är det ny vecka igen. Har bara pluggat och ridit i veckan som var, spontananmälde mig till tävling vilket jag ångrar nu när jag inser att jag verkligen inte har tid, men känns så ovärt att hoppa av när jag precis lagt 500 spänn på licens och anmälningsavgift. Aja, får se hur jag löser detta. Bra jobbat Josefine.
 
Spenderade helgen som var hemma hos föräldrarna, supermysigt. Har bara tagit promenader, pysslat, tagit ett bubbelbad, ätit gott, bakat och myst med familjen. Så som jag helst hade spenderat varje helg. Ska försöka få in mer promenader och pyssel på mina helger, det är så otroligt skönt och avslappnande. Har planerat en inflyttningsfest också. Har velat en massa om jag ska ha det eller ej, men fest är ju kul och jag var galet sugen på Halloweenfest, så jag bestämde mig för att kombinera dessa två fenomen. Kul, ser fram emot det! Har också bokat flygbiljetter till Amsterdam för att hälsa på bästa Malle som pluggar där denna terminen, ska bli så skoj. Älskar att ha sådana här saker att se fram emot!
 
Har typ bara hundbilder från helgen, men åh vad jag saknat hela familjen!
 
Fikade och bakade en massa. Gjorde kanelbullar med smördeg, och mamma bakade äppelpaj! Mums
 
Fick med mig blommor från föräldrarnas trädgård. Älskar att ha blommor på köksbordet, blir glad varje gång jag tittar dit! ♥