Höst

Åh vilken mysig vecka det har varit! Älskar hösten, blir så himla glad av alla färger. Veckan som var hade vi ju dessutom en flashback av sommaren, jag gick faktiskt barbent ett par dagar. Var ute och promenerade en hel del, har pluggat en jäkla massa (tentor coming up) och givetvis hängt i stallet och tränat dressyr.
 
I helgen som var så deltog jag och Spirre i första omgången av Häckeberga slottscup, en tävling med tre omgångar där man samlar poäng i Msv B kür (FEI Junior Kür) och sedan i december är det final där de tio med flest poäng får delta. De har fri klädsel i denna cup, med priser till bästa tema. Jag älskar givetvis denna typ av utmaningar och känner spontant: allt eller inget. Givetvis blev det det förstnämnda, hehe. Min kürmusik är filmmusiken från Star Wars Battlefront, så givetvis skulle klädseln höra ihop med musiken. Lyckligtvis har jag en kolsvart häst (pga hans vinterpäls), så jag klädde ut mig till Darth Vader, med mantel och mask och hela köret. Endast lasersvärdet som saknades, med flit på grund av var rädd för att det skulle kunna tolkas som "spö". Vet inte om det är logiskt eller ej, hehe, men hellre safe than sorry. Publiken, både barn och vuxna, skrek av förtjusning när de såg oss. Fick galet mycket komplimanger av folk på framridningen, när jag gick upp på läktaren efteråt etc. Så kul!! Mer fri klädsel i dressyren, haha! Vi vann pris för bästa tema, superskoj.
 
Mamma och pappa kom och tittade på tävlingen, de tog även med sig farmor och Zindy, så efteråt så hängde vi i min lägenhet och myste, åt god mat och pratade. Bästa lördagen, den var helt perfekt!
 
Promenad till skolan, kunde gå i t-shirt och njuta av alla färgglada löv och den varma solen mot huden. Älskar hösten!
 
Har myst massor på min balkong!
 
Älskar den här utsikten!
 
Min älskling ♥ Numera utan vinterpäls då han är nyklippt!
 
Minns ni detta inlägg där jag skrev att goal skulle vara att ligga i soffan och äta praliner och njuta av helgen? Well, det gjorde jag definitivt denna helg (hade dock massor av plugg så bok/tidning blev utbytt mot myspluggprogrammering). Blommorna saknas pga kände inte för det, det gör jag dock idag haha, så nästa fredag får en bukett följa med hem :) (vill ju njuta av den så tänker att den får vara ny inför helgen pga spenderar mest tid hemma på helgerna)
 
Nöjd matte och häst
 
Mitt nya namn är Josefine Darth Vader Myllenberg enligt speakern, haha!
 
 
Efter tävlingen myste hela familjen minus lillebror i min lägenhet. Zindy godkände soffan.