Välkommen November

Heej. Long time, no see, igen. Det är så mycket just nu så jag har inte riktigt hunnit med något alls känner jag. Förutom att skriva tentor dårå. Det där med att laga näringsrik mat, yoga, löpträna, rida, eller ja, bara göra något helt annat än att plugga/jobba/störta helt utmattad i soffan har det varit lite ont om de senaste 2½ veckorna. Hela denna vecka är likadan. Jag har prioriterat tentor, jobb och umgänge med vänner (det sistnämnda prioriterar jag aldrig annars). Är jäkligt stel i kroppen och har lite dåligt samvete mot Spirre som blivit riden typ 3 gånger på 3 veckor, men samtidigt så har jag haft jäkligt trevliga myskvällar med vänner (middagar, fest, filmmys och ölhäng) och det är det ändå värt för jag tror jag uppfyllt umgängeskvoten mer på de senaste 2 veckorna än vad jag normalt gör på flera månader (och då har jag ändå missat jättemånga event)! 
 
I helgen som var hade jag en Halloweenfest. Det blev jättebra med allt från småprat i soffan till att spela Mario party till att spela chase cup. I helgen som kommer ska jag besöka Malle som pluggar en utbytestermin i Haag, ser jättemycket fram emot detta! 
 
Det började en ny läsperiod i måndags (ett läsår består av två terminer och varje termin har två läsperioder) och denna läsperiod går jag en 15 hp praktikkurs som heter Ingenjörsinriktad yrkesträning. Varje vecka för jag loggbok och efter 8 veckors heltidsarbete på ett företag (jag är såklart på Acconeer, trivs jättebra här) så kommer jag skriva en slutrapport och hålla en kort presentation om hur det var och vad jag lärt mig. Det ska bli en väldigt rolig läsperiod, sjukt najs att jobba och få högskolepoäng för det, hehe. 
 
Det är väl vad som hänt i mitt liv senaste tiden. Ja, och så har snickarna fortsatt lova att köket ska bli klart men det händer som vanligt ingenting. "Det tar 1 vecka, max 2 att renovera köket" *2 months later*  still not done... Aja. Fortsatt trevlig vecka hörrni. Här kommer lite bilder sedan sist vi hördes!
 
Molly åkte till veterinären och blev vaccinerad. Det var jääätteläskigt så hon gömde nosen in mot min mage bakom min jacka, haha, så söt! Det var dock kul att "åka låda".
 
Fyndade två jättefina ullfiltar på Erikshjälpen för typ 150 riksdaler. FYND!
 
Sötaste. Har fyllt hela mobilens minne med kaninbilder på mindre än en månad, hehe ....
 
Bilder från Halloweenfesten, hade jättekul! :)