Myllenberg Trophy

Heej på er! Vilken underbar vecka jag har haft! Det var Myllenberg Trophy i helgen, men med röd dag och klämdag så bestämde jag mig för att åka hem redan i onsdags kväll. Besökte mormor en sväng, har solat, spelat tennis med Linn, promenerat med Jenny, ätit kanelbullar hos farmor och hängt massor med familjen. Hämtade Måns på tågstationen i fredags kväll, och i lördags dök resten av Ansgariussons upp och vi inledde det årliga Myllenberg Trophy. Årets grenar bestod av Riddarspelen (istället för kubb), krocket (istället för minigolf), samt frågespelet Besserwizzer. Helgen har därför bestått av mat, mat, mat, fika, mat, spel, mer mat, fika, spel igen osv ... Det har verkligen varit en helt underbar vecka hemma i Jonstorp, och det var faktiskt jättejobbigt att åka hem till Lund igen.
 
Lite bilder från mina 4 dagar i Jonstorp:
 
Pizza, hundmys, altaninvigning och test av Riddarspel hann vi med första kvällarna.
 
Frukost och förmiddagsmys i solen en morgon!
 
Jag sprang en sväng på Svedberga kulle och testade Måns barfotaskor (vi har samma skostorlek, hur bra? haha). Fick skav i hålfoten och har utvecklat löparknä som jag måste ta tag i (gråter, är så taggad på att springa, vill inte få ont i knäet då helt plötsligt "utan anledning"!?)(jo, där är förmodligen en anledning, tänkte göra en löpstegsanalys och skaffa en löpcoach för att få rätt på detta, men är så less) Men förutom detta var det helt underbart med barfotaskor - de väger ingenting och man flyger fram! Jag som springer på framfoten från början tyckte inte att det var jobbigt som många kan tycka när de testar barfotaskor och är otränade i vadmuskulaturen, jag tyckte nästan de var lättare att springa i :)
 
Hälsade på farmor och åt kanelbullar på hennes altan. Helt underbart och hon har gjort så fint med blommor, något jag såklart glömde knäppa en bild på
 
Lördagslunch, äntligen kan man sitta ute och äta utan att behöva låtsas att det är varmt och mysigt, haha
 
Grillmaster
 
Riddarspelen!
 
Åkte en sväng ut på Kullaberg via Arild där vi stannade och köpte glass. Helt magisk dag där hela Skälderviken låg spegelblank. Ville bada, åka båt, stanna tiden, njuta föralltid. Älskar Kullabygden och Skälderviken, mina föräldrar bor helt magiskt. Så underbar natur, det gjorde ont i hjärtat att veta att jag kommer vara "fast" med jobb i Lund hela sommaren.
 
En sväng ut på spetsen blev det. Magisk dag att stå och kika ut på den höjden och se både Danmark och Bjärehalvön.
 
Myllenberg tog hem segern