Lundakarnevalen 2018

Äntligen är det vart fjärde år vilket innebar att det var Lundakarneval i helgen som gick. Temat var Imaginalkarneval. Jag och Måns spenderade söndagen nere i stan efter en lång sovmorgon. Det blev crêpes till frukost på Crêperiet innan vi tog en promenad inne på karnevalsområdet. Vi tittade på Karnevalståget och hade skoj åt alla påhitt och satir, därefter mötte vi upp Märta, Tim och Astrid för en lunch. Skojig dag och kul med karneval!
 
Karnecrêps och Asterix på Crêperiet
 
Timell och Anders Borg var där ...
 
Även Mona Sahlin
 
Spårvagnsbygget fick en del kängor
 
Skånetrafiken likaså. "Tåget ankommer inte sent om det aldrig lämnar stationen". Mitt i prick.
 
Mordiska Notståndrörelsen följt utav världens okester (älskar orkestrar!!). "Inte basist men ..." och "Varför sjunger de inte på svenska i Mello?". Notera även den lilla kärran de drar på med skylten "historiskt bagage". Så bra, haha!
 
Passkontroll: "För att komma in måste du -Kunna alfabetet inlänges -Trolla med knäna -Ha grön, lila eller grå hudfärg"
 
Hemsläp, hehe
 
Imagine samtycke!
 
Måns gjorde det till en grej att se sur ut på alla mina bilder. Här har han dock inte hunnit reagera på kameran, så detta är bara hans vanliga resting bitch face ;)
 
Malmö universitet lekis. Skrattade så mycket åt den här. "Lunds universitet: 350 år. Malmö universitet: 0,35 år"
 
 
 Kejsarens nya kläder kind of
 
Skrattade så jag grät åt bajsvagnen btw (hade därför inte tid att ta bild), "Charmen med tarmen" där alla sprang runt och var bakterier i tarmen och så sjöng de "Vaaaar är bajset" - "DÄÄÄÄR ÄR BAJSET!!". Där var en del grymt bra vagnar som verkligen träffade mitt i prick, medan några fick en att undra hur de inte kunnat göra det bättre med tanke på hur lång tid de haft på sig. Aja, det var jättekul att titta på och ångrade lite att jag inte deltog, för de verkade ha så jäkla kul i tåget (samtidigt som rationella Josefine mycket väl vet att det var rätt beslut att inte delta med tanke på all tid som lagts ner det senaste halvåret på detta). Kul dag i alla fall!