Veckosummering

Då lider studieveckan mot sitt slut och så börjar tentorna imorgon. Det har varit en bra vecka, har lärt mig massor och hunnit med lite kul också (dock inte allt kul jag hade velat, ibland måste man sålla bland alla event tyvärr). Telavox hörde av sig och erbjöd mentorskap och bjöd in mig och ett gäng andra studenter till en grillkväll på Ribban i Malmö, hur mysigt som helst så det var där jag spenderade min tisdagskväll. I lördags kväll var det 100-årskalas, det vill säga Annika, Emelie, Linnea och Emma har alla fyllt 25 och hyrde Lophtet och ställde till med fest. De hade roliga tävlingar där man skulle utföra uppdrag under kvällen och få poäng, jag ledde länge men slutade på andra plats. Hade galet kul. Är fett stolt över mig själv den här veckan, har snackat med massor av nya personer (och gamla som jag inte känner väl alls) och det har bara känts bra (låter kanske löjligt, men jag brukar tycka det är skitläskigt och hatar att "nätverka" eller alls snacka med personer jag inte känner väl och nu  var det inte ens lite jobbigt, haha, heja mig!)
 
Annars då? Blir galen på vår granne. Asså, låt mig ranta här nu, I need it. Vi har nya grannar - småbarnsfamilj med hund. Saknar grannarna som ibland hade fest lite för ofta på helgerna. Saknar till och med att brandlarmet gick typ varje dag. Det var saker man visste om och kunde tänka bort och att somna till en taktfast bas är ändå lätt. Med de nya så vet du aldrig om de föder upp elefanter och försöker lära dem apport inne i lägenheten, eller tävlar i vem som kan förstöra flest tallrikar i köket, eller uppfinner en helt ny ljudnivå av skrikgråt, eller om de bara har roligt och därför skrikskrattar, eller om de bara har en konversation och därför skrikpratar, eller medvetet lär hunden att skälla för ca precis allt som händer etc etc. Vill typ dra igång världens sommarfest här nästa helg och bjuda in halva Lund och festa hela fucking natten, se hur kul det är med ljud då!! Faaan låt en student ha sovmorgon ifred en söndag när hon väl tar sovmorgon EN GÅNG det här kvartalet, och faaan låt mig få behålla mina mysiga hemmapluggsöndagar utan att avbrytas av något av ovanstående fenomen!
 
Also: min pollenallergi blir fan värre med åren, mina ögon är numera konstant rödsprängda och jag konsumerar nog lika mycket snytpapper som en liten stad tillsammans (det är typ tio gånger värre än vad det ser ut på bilden, detta är typ en "bra" dag)
 
Tisdagskväll med Telavox-gänget på Ribban i Malmö, såå mysigt!
 
Måns fick i uppdrag att göra det längsta fungerande sugröret han kunde #månssuger
 
#25x4lophtet
 
Tårtor med födelsedagstjejernas namn
 
Asså de hade gjrort det sååå fint med timeline med olika händelser i deras liv, bålskålar och snacks, pizza, tårtbuffé, photobooth etc etc
 
Hade i uppdrag att ta selfies med en massa människor, sista bilden är jag och födelsedagstjejerna!