Long Time No See

Tjenixen mina tappra följare, jag ser att ni kikar in varje dag trots att jag inte skriver något! Det är typ kaos nu, har så jäkla mycket att göra. Har tenta i databas på tisdag, kommer gå dit och skriva den utan att ha pluggat. Det kan faktiskt gå, därför jag går dit trots att jag inte har gjort en enda extenta (worst case tar jag den som omtenta om två veckor). Vi får se hur AI-tentan går på torsdag, den kan verkligen gå i vilken riktning som helst. Sen har vi ju internet inuti-kursen som måste redovisas senast på fredag och vi har fortfarnde 2½ labb kvar och det är labbar där vi spenderar 15 minuter att fundera på vad vi vill göra och skriva några rader kod bara för att debugga i 3h sen. Utmattande!
 
Anyways,  det är anledningen till att kreativiteten här sinar. Känns lagom kul att bara posta bilder på mina matlådor och kursböcker, så då blir det tyst istället, hehe... Blev jätteglad över all snö som kom för 10 dagar sedan, men de senaste dagarna har det mest regnat och frusit om vartannat så det är mest frusen slask och det är ganska deprimerande. Har klarat mig genom hela vintern och tyckt att det varit najs och okej, men just nu när vi är i mitten av mars och det bara är svinhalt och svinkallt ute och understället kliar mot min übertorra hud, är det rätt svårt att inte längta tills det är 15 grader och vårblommor ute och allt som behövs är sneakers och en skinnjacka ....
 
Min vy i skrivande stund! Alltså, matlådan ni ser är himmelsk! Kokt potatis och kokta grönsaker, löksås och grönsaksbollar. Mums! Och det senaste lunchnöjet är att se Gossip Girl-serien för hundrafemtionde gången, hehe.
 
Senaste veckan har sett ut såhär ca 12 timmar om dagen (plus minus mat). Anyways, kolla på matlådan (som plockas ihop i lunchdisken på Ica) - de har börjat med marinerade soja/tzayspett som "kött" till salladen!! *så glad*
 
Har så mycket matbilder i telefonen haha! Älskar när maten ser färgglad ut och tar autmatiskt bilder *skadad*
 
Såhär ser det ut vart och varannan dag ute nu. I bästa fall (när det är vindstillal), och då är det väldigt mysigt, men så snart det regnar is och allting blir glashalt är jag inte lika lycklig .... Saknar att rida ut framförallt!
 
Förresten var jag hemma förra helgen! Så himla mysigt att komma hem, som alltid, och mysa med Zindy och träffa familjen. Farmor hade hittat en massa gamla bilder som vi kikade igenom, och sedan fick jag feeling och kikade genom gamla skolbilder också. Så himla kul att titta på, haha!
 
ÄLSKAR den här bilden, haha!
När vi var små och farmor bodde i Ödåkra så hade de ett (för mig) gigantiskt badrum med bästa badkaret, och vi tjatade om att bada i badkar med stoooora bubblor varje gång vi var där, haha!
 
Josefine 15 år.
 
Det var så mysigt att komma hem och mysa med den här favoriten också ♥♥♥♥♥
 
Jag har i alla fall fått en timmes mysig skogspromenad med överlycklig vovve under alla dessa snödagar. Dock har det inte blivit någon pulka eller några skidor och det är jag fett ledsen över, jag älskar ju snö och vill spendera vartenda sekund ute i den, haha.
 
Nu: back to plugg. Vi hörs när allt är över!