Vår

Påskvecka på gång, och det blev plötsligt 8 grader varmt. Jag njuter av att våren har tågat in! Krokusen ploppar upp överallt och påskliljorna är också på gång, Spirre har bara 100g täcke på sig, fåglarna kvittrar och livet känns rätt bra. Jag älskar alla årstider, men våren är nog ändå bäst! Det blir nog en tuff läsperiod, men det kommer gå bra. Snart börjar omtentaplugget där jag tänker döda inte mindre än tre tentor, och om drygt två veckor fyller jag 25 (herregud, 25!?!?! Igår var jag ju 10!).
 
Lite bilder från min helg:
 
Ensam hemma i lördags, så jag fixade lite av min favoritglass: mixa lika delar frusen mango och banan med en skvätt sojamjölk - done! Så himla gott!
 
Eftersom jag snart fyller år gav jag mig själv en liten födelsedagspresent i förväg (jag vet att jag har köpstopp, men fick chansen att köpa dessa second hand i nyskick för 10% av ursprungspriset, och ett par nya svarta lackpumps har stått på min wishlist ändå sedan jag fick kasta mina gamla, så det var verkligen meant to be och värt undantaget - köpstoppet är mest för att tänka till både en och tio gånger extra innan jag köper saker som jag inte är i dödligt behov utav).
 
Har blivit besatt utav chokladbiskvier, har nog ätit en per dag hela förra veckan, hehe #ruined
 
VÅR ! ! !
 
Helgen avslutades i skogen - vi hade sååå mysigt! Fick testat vår utrustning också, och fick lite aha-moments när jag upptäckte smågrejer som vi glömt. Ska bli många helger i skogen framöver så att vi inte glömmer grejer inför Island 😊
 
 När jag kom till min bil i söndags hade jag en parkeringsbot på rutan. Blev skitförbannad eftersom jag fan betalar 2000 kronor per år för parkeringsplats och boten säger "biljett saknas", men när jag kikade närmre så såg jag att registreringsnumret är ju inte ens mitt! Klåpare!