Sommarlov!

Kan ni förstå att det äntligen är sommarlov!? Eller ja, äntligen säger jag som om det innebar vila. Det gör det ju inte riktigt även om det är det enda jag skriker efter för tillfället. Nej, istället är det 13 dagar på Island som väntar, vi flyger imorgon. Jag börjar därefter jobba direkt på måndagen efter att vi kommit hem, och jobbar fram tills skolan börjar igen. Under tiden kommer jag också att plugga stenhårt till omtentor, så egentligen vet jag inte varför jag är så lycklig över sommarlov, för det är ju vila jag är ute efter. Jobbet kommer dock bli superskoj, jag ska jobba på Acconeer som utvecklar radar och det ska bli så coolt, ser massor fram emot det.
 
Jag tror mina tentor den här veckan gick vägen. Eller ja, den ena fick jag resultatet på tidigare idag och den är godkänd, så nu håller vi tummarna för den andra också! Förutom tentor så har det blivit mycket sommarlovsfirande denna vecka. Idag blev det strandhäng också på Lomma Beach (sååå töntigt namn haha), helt underbart att äntligen få hänga vid havet, känna salta vindar i håret och sand under fötterna. Vattnet var så behagligt svalkande också med tanke på luftens 30 grader och att himmeln inte har ett enda moln så långt ögat når. Detta var förmodligen en av de få stranddagar jag kommer få i sommar så njöt verkligen i fulla drag (och är så ledsen över att jag inte bara kan få några veckors semester, hela min kropp skriker efter vila och min hjärna känns helt sönder).
 
Det låter kanske som att jag klagar emellanåt, men inte då, för imorgon åker vi ju till Island och det ska bli så jäkla kul och häftigt. 8 dagars roadtrip runt hela ön följt utav 5 dagar riktig vandring. Är. . Taggad.
 
Grillkväll i tisdags och blandade till ett väldigt gott bål och njöt av ännu en amazing sommarkväll. Alla hade sommarlov redan då, utom jag!
 
Lyckohopp efter sista tentan och att fyran officiellt är över!
 
Firade sommarlov i solnedgången på St Hans backar efter min tenta i torsdags (som jag idag fick veta att jag klarade, woho!)
 
Käkade lunch med pappa i fredags!
 

Packade min mat inför vandringen - här är ca 4 kg mat som ska med!
 
 Idag har vi hängt på stranden! #livsnjutare
2
Angelica Wåhlin

Island lät ju dock inte helt fel!

emma

åh, jag skulle med vilja åka till island