Vecka 26

Hej bloggen. Sommarlov och sol, det blir inte mycket datorsittande utöver jobbet då. Veckodagarna går väl lite på räls: jobb > löprunda > stallet > plugg > sova > repeat, men helgerna maxar jag hemma hos föräldrarna vid havet. Det var så mysigt att komma hem i fredags kväll. Vi grillade, drack vin och åt choklad, spelade krocket, pratade om allt från politik till skvaller och bara njöt av en perfekt sommarkväll. Det var Jonstorps marknad i helgen så gick traditionsenligt en runda med mamma, köpte bara godis och ost som vanligt, haha. På kvällarna brukar de flesta Jonstorpare hamna i öltältet på fotbollsplanen, så det blev så även denna gång.
 
Tycker det är lite tråkigt att helgerna bara flyger iväg, jag hinner knappt landa, knappt blinka, knappt andas, så är det måndag igen. Hade bara velat ha en sommar utan prestationsångest och plugg, och bara få njuta av sommardagarna istället. Kanske nästa sommar ... Funderar på att sätta som sparmål för kommande 12 månader att kunna vara ledig nästa sommar. Hade varit så skönt. (Obs, trivs jättebra på jobbet och jobbar med fantastiska människor samt gör kul och spännande saker, men jag lider som vanligt av grym prestationsångest och det förstör jättemycket)
 
Började veckan med att luncha med de andra sommarjobbarna ute på gräset
 
När jag och ett helt gäng från D-sek blev inbjudna till Telavox i maj så fick jag chansen att snacka med Hanna som jag tidigare bara hejat på i korridorerna eller när vi läst gemensamma kurser. Vi tyckte att vi klickade, så det blev en AW i tisdags. Sjukt trevligt!
 
Det har blivit många löprundor senaste veckorna. Inte så långt pga rädd om mitt knä som jag hade problem med under våren, men tempot börjar komma upp sig liiiite i alla fall och med så korta sträckor känns det inget annat än bra i hela kroppen!
 
Uteplatsen är så fin, det mesta har klarat sig rätt bra i torkan och värmen förutom det lilla gräs vi har som numera är gult och torrt.
 
Jag har experimenterat om lite och trivs väldigt bra när det blir lite mindre färger och saker att titta på + att en växt i sovrummet kändes helt rätt. Ännu ett bevis på att jag gör rätt i att fortsätta rensa ut bland alla mina kläder och prylar.
 
I torsdags blev det lunch med mamma nere på Gamla Franska som är mitt och pappas stammisställe. Supergod svamprisotto med sparris, rekommenderas.
 
Har blivit många mysiga kvällar på uteplatsen när det är så fina kvällar. Givetvis med favoritsnacket at the moment: banan + jordnötssmör + choklad (hör och häpna med chokladen går att uteslutas)
 
Fredags kväll med bästa familjen ♥
 
På lördagsmorgonen fick jag med pappa ut på en joggingrunda när vi vaknade, sedan blev det ett dopp i havet och till sist frukost på det. Om fredagskvällen är det bästa sättet att spendera sommarkvällar, så är detta verkligen det bästa sättet att starta en sommarmorgon. 😍
 
Det blev en glass efter marknaden i lördags
 
På kvällen kom bästis + familj hem till oss och så åt vi massa goda ostar, grillat, jordgubbspaj och annat gottigt.
 
Och sen landade vi alltså i öltältet med liveband och hela köret
 
Söndagen bjöd på sol och bad från båten, kak-kalas (tack för kakorna Mikael och Ulla, de var jättegoda!) och till sist hemfärd till Lund inför en ny jobbvecka.