Sol, värme och utflykter

Hej vänner! Kan ni fatta att det snart är sista veckan i juli? Det kan inte jag. Veckan som gick var en kort jobbvecka, så jag åkte hem till föräldrarna redan i torsdags kväll. Där blev jag upphämtad från tåget i Helsingborg och sedan gick vi en sväng och satte oss på en pub och åt middag. Supermysigt!
 
I fredags gjorde vi en cykelutflykt i Danmark. Vi tog båten över sunder till Helsingbör och där hyrde vi cycklar och tog oss via kusten till Hornbæck. Det blev därefter strandhäng, bad i stora vågor, vi åt glass och hade det enormt trevligt. En grymt bra utflykt som jag kommer minnas och bära med mig länge. Älskar den typen av utflykter.
 
I lördags åkte jag, mamma och farmor en sväng till Mio för att titta på soffor. Farmor hittade en som hon beställde, och jag hittade en som jag vill ha. Måste bara mäta så att den passar innan jag köper. Håll tummarna! Efter Mio åkte vi till mormor och hälsade på. Då åt vi mammas hemgjorda rabarberpaj (på mina hemodlade rabarber) och drack mitt hemgjorda iste. Det var så mysigt! På kvällen tog jag, pappa och mamma en sväng med båten ut mot Kullaberg för att se solnedgången och spana tumlare. Vi såg två stycken, de är så himla fina.
 
Idag kom jag hem till Lund igen ganska tidigt. Har en del att fixa, mäta och dona med. Det händer saker, jag berättar mer vid annat tillfälle!
 
Middag på Pub Ro i Helsingborg  torsdags!
 
Cykelutflykt i Danmark i fredags!
 
När vi körde och hämtade farmor i lördags körde vi förbi affären i lilla Jonstorp. Sverigedemokraterna hade ställt upp ett tält precis vid affären och jag blev så arg att jag ville stanna bilen och be dem dra åt helvete, det tog hela vägen in till Helsingborg innan jag lugnade ner mig. Alla åsikter har fan inte rätt att finnas i en demokrati. Fuck off SD.
 
Hittade en soffa jag ville ha på Mio, såå fin och skön!
 
Fika hos mormor!
 
Mys ute på havet i lördags kväll
 
Idag har jag sprungit det sista som fattades för att ha sprungit en mil en här veckan. Har bestämt mig för att springa 10 km per vecka, spelar ingen roll hur många eller få gånger, hur snabbt eller långsamt, sålänge det adderas ihop till 10 eller mer i slutet av veckan. Check på det även denna vecka!
2
Angelica Wåhlin

Håller helt med angående SD!

gnejs

Jag håller också med. Hoppas oppositionen fängslas innan valet.