Jag kan inte fatta att halva sommaren redan har passerat. Jag får panik, det känns som att det blev sommarlov igår ju. Alla dagar bara flyter samman till ett grått töcken, ingenting blev som jag hade planerat.
 
Jag har i alla fall haft en mysig helg hemma igen. Mamma och jag åt middag på Arilds vingård i fredags kväll, det var så otroligt mysigt, god mat och supertrevlig personal. I lördags slipade jag bordsskiva på ett gammalt matbord jag försöker rädda, och på eftermiddagen fikade vi lääänge hos farmor. På kvällen spelade vi massa kort. Idag har det blivit loppis, målande av bordsben samt båttur och bad. Vi avslutade kvällen med VM-finalen i fotboll, och sedan åkte jag hem till Lund igen för en ny arbetsvecka. Tack för en mysig helg ♥
 
God mat på Arilds vingård med mamma
 
Ute på spännande äventyr med alldeles för många val
 
Budade hem en jättefin klänning via Tradera
 
Fikade med farmor
 
Titta som det växer hos mamma och pappa!
 
Badade från båten
 
Målade bordsben, bordet blir över förväntan! Behöver oljas in efter slipningen, samt ett andra lager färg på benen, sen är det klart!
 
VM-final, alla är lika fokuserade, haha
5
Rebecca Adnell

Håller med, tiden bara springer iväg!

Sarah

Så fin du va i klänningen :)

Erika

Så fin klänning! Vilket märke är det? :)

Erika

Så fin klänning! Vilket märke är det? :)

Svar: Tack! Den beige jag fyndade på tradera kommer från All Saints, den vita jag har på mig på några bilder kommer från HM :)
Josefine Myllenberg

Amanda Persson

vilka härliga bilder och jaa! att halva sommaren har passerat, sjukt, jag har knappt hunnit med något :((