Gott nytt år

Hej 2018. Hej bloggläsare. Hade ni en bra nyårsafton? Min började med att vakna upp efter 4 fantastiska dagar i Hjo och ta tåget hem till Lund. Dessvärre misslyckades jag och Måns och tavlan som berättar när tågen går ganska så grovt i vår kommunikation, för trots att vi var i god tid missade vi vårt tåg. Rent missförstånd, men fy vad det sög. Vi hade däremot "turen" att ett annat tåg, som på grund av något tekniskt fel blivit 1½ timme sent, kom in till spåret cirka 10 minuter senare. Vi dividerade länge om huruvida vi skulle planka eller bara be tågvärden på bara knän om att få åka vidare, jag dissade dock det sista alternativet då jag aldrig någonsin råkat ut för en trevlig tågvärd i hela mitt liv (däremot standard att bli utskälld för att man är mänsklig och gjort ett ärligt misstag). Fast till sist frågade vi konduktören ändå om vi snälla snälla snälla fick åka med, varpå han med stoneface svarar "nej, det går absolut  inte" medan hans stirrar mig blint i (tårfyllda) ögon. Jag ba "okeeeej" (*gråt inte gråt inte*) "tack ändå" och ska precis gå när han spricker upp i världens leende och ba "jag skoja bara, sätt er i första klass och ta en kopp kaffe vetja!". Ville typ både slå och pussa på honom samtidigt, haha. Så jäkla snällt så jag visste inte vad jag skulle göra för att visa hur tacksam jag var. 
 
Anyways, själva kvällen spenderades hos Jakob där vi åt trerätters och hade en sjukt trevlig och rolig kväll. Jag och Måns gick sedan hemmåt när resten begav sig ner mot AF borgen för att se raketerna vid tolvslaget och sedan gå på eftersläpp. Vi var nog halvvägs hemma när klockan slog midnatt, det var rätt dimmigt och typiskt svenskt nyårsväder vilket gjorde att raketerna inte syntes så mycket och det som syntes blev inte så vackert. Personligen tillhör jag den skara människor som anser att nyår är grovt överskattat och alltid har varit just grovt överskattat, så med det i bagaget tyckte jag kvällen var helt perfekt. Middag med vänner är ju liksom bland det bästa som finns, och att toppa det med en lagom tidig kväll utan frysande och utan bakfylla morgonen efter var perfekt. 
 
Selfie, var så nöjd i min fina blus från Philip Lim och öronhängen från Lily & Rose Zetterberg. Skönt och snyggt samtidigt, plus för det. Litet minus för att blusen knäpper upp sig själv lite för ofta och lite för tydligt, hehe.
 
Jakob och Måns i heeelt naturlig action
 
Sedan spelades den typen av låtar som pappa älskar. Måns trivdes sådär med bred skånska skorrandes ur högtalarna, hehe
 
3-rätters middagen var sååå bra. Herregud vad gott det var. 
 
För min del blev det boeuf bourguignon utan boeuf (kött) med potatisgratäng och fräsh sallad. Det. Var. SÅ. Gott. Chokladsåsen till efterrätten hade jag kunnat äta med sked också, för den delen. 
 
Älskar denna människa.
 
Hade ni ett bra nyår?