Skiphtesgasque

Ny (löne)månad! Jag älskar när CSN och lönen trillar in på kontot och det är en ny månad, känns alltid som en ny fräsch start, haha. Dessutom är det ju alltid i samband med detta som jag säljer som mest på Tradera *gnider mina händer* (lol)! Bästa när man kan skicka in en massa spar på Dreams alltså, och visuellt ser hur mycket närmre jag kommer mina mål (basically semester, semester, semester, hehe).
 
Igår var det skipthesgasque förresten. Hade lite panik över klädkoden "mörk kostym" eftersom reglerna säger knälång kjol/klänning (och byxor är ej tillåtna istället för klänning) och jag har gjort mig av med alla de (slitna/illasittande) klänningar jag hade. Jag äger alltså ingen cocktailklänning?! Gillar klädkoder efterom de er till att alla klär sig på "samma nivå" och tycker att de ska följas, men jag märkte att folk tar rätt lätt på dem. Nästan alla hade korta klubbklänningar på sig till exempel. Min tanke var väl "aja, regler är väl till för att brytas" (som alla andra också verkade ha tänkt?) så jag valde mina svarta, vida sidenbyxor och ett elegant sidenlinne till det, mest i brist på annat. Kändes bra, fick mycket komplimanger och var allmänt nöjd. Kul att det funkar med min "nya", "lilla" (normalstora) garderob efter alla utrensningar. Jag vill dock ändå införskaffa en klassisk cocktailklänning inför framtiden, för det lär inte vara sista gången den här klädkoden dyker upp. Innan har jag alltid tänkt att jag ska börja köra kostym istället, som killarna, för de bär alltid samma (och en skräddarsydd kostym är så satans snyggt) och då skulle jag bli av med problemet att behöva skaffa en ny klänning varje gång. Men, hallå, problem? Snacka om att skapa problem, såklart man kan ha samma klänning vid flera tillfällen! (never occured to me before) Och även om jag är mer bekväm i byxor så har jag insett att det är fan lyxigare med en sval klänning än att sitta och svettas i ullkostym, så jag slopar den tanken igen!
 
Jaja, nog om klädtankar (måste sluta vara så obsessed med kläder!), ville bara skriva ner mina tankar nu i början av minimeringsprocessen för det kan vara kul att gå tillbaka till senare. Vi hade en skitkul kväll igår. Den började med att Ordenskapitlet delade ut medaljer till alla som engagerat sig i sektionen under året som var, och att Staben 2018 fick presentera sig med sitt tema (Tillbaka till Vintergatan♥♥♥), därefter var det själva sittningen där alla styrelsemedlemmar skiphtades in, vi åt god mat, drack lite för mycket drinkar och hade allmänt kul. Alex övertalade oss att hänga med till Helsingkrona så vi tog ett väldigt spontant beslut att betala för nationskort den här terminen trots allt, en timme senare fick vi kortet i appen och det vara bara att tåga dit, visa upp det och sedan dansa rumpan av sig. Så kul!
 
Bilder från igår:
 
Øverphøs 2017 utmanar Øverphøs 2018 i nudelätartävling.
 
Tyckte själv att jag var svinsnygg vilket tydligen behövde förevigas med selfies (som jag nu postar eftersom jag håller med mig själv, haha). Hann nämligen inte ta någon outfitbild innan då Måns tjatade om att vi skulle bli sena, hehe. Det var ju så kul att kladda med smink!
 
Sjukt smickrande bild som beskriver mitt och Måns förhållande väldigt bra!
 
Jag och Alex var duktiga på att dricka drinkar och stjäla foliehattar(!?)
 
Sittning. Maten var bra, efterrätten var gudomlig. Grym specialmat! Kul!