Skåne ♥ Snö

Alltså som snön vräkt ner idag! Fick en smärre chock när jag kikade ut och såg ett ordentligt snölager på ett par centimeter när jag vaknade i morse. Snön yrde utanför och jag insåg snabbt att gårdagens blåst höll i sig (igår var det så kyligt och blåsigt att min kära häst, trots att klockan bara var 10 på morgonen, kom springades och gnäggandes till mig i hagen - han som annars aldrig är intresserad av att gå in - och sedan stod han och huttrade så att hovarna klapprade mot golvet inne i stallet). Idag släpptes hästarna inte ens ut på grund av all blåst och snö (kallare idag än igår så hade slutat med iskall häst igen bara), herregud som det vräkt ner, närmre två decimeter!
 
Själv har jag varit överlycklig och förtvivlad samtidigt. Överlycklig för snön och vintern, jag älskar snö! Förtvivlad för att jag inte äger en pulka, inte har någon att åka pulka med samt inte har möjlighet att prioritera pulkaåkning framför skolan. Har i alla fall fått njuta av snön genom promenad till och från skolan, bättre det än inget alls I guess.
 
Fantastiskt snölandskap att vakna till!
 
Kolla. Så. Mycket. Snö!!!
 
När jag kom till stallet så klarnade det för några minuter innan nya snömoln vällde in.
 
Fattar ni hur det bara vällde ner??
 
Syns ganska tydligt vem som gillar vinter och snö och vem som inte gör det, haha!
 
Så, idag har jag packat och skcikat en massa paket som jag sålt på Tradera. Märks att fattigjanuari är över för nu säljs saker som smör i solsken igen. Skönt för mig, extra klirr i kassan i sommar, hihi! I övrigt har jag mest grejat med AI-kursen, vi blev klara med vår robotlocalizer idag och ska bara skriva rapport på den tills fredag. Har lite ändringar att göra på designen i databasprojektet, och vi måste bli klara med labbarna i internet inuti asap. Sen är det bara tentaplugg!
 
Saker att ta tag i:
♦ Klura ut vilket område jag tycker är mest intressant inom computer science och försöka nätverka på det området. Snackade med lite olika personer om hur man får doktorandtjänst och sånt, och insåg snabbt att det är nätverka som gäller (gulp, inte min grej men nu måste jag visst börja intressera mig för sånt också, jag som inte gillar - eller ja, snarare är rädd för - människor, haha).
♦ Bestämma mig för vilken av alla kurser jag anmälde mig till i läsperiod 4 som jag faktiskt ska läsa. Sugen på projekt i datavetenskap men jag har 1) ingen att göra det med (och tycker det verkar läskigt att göra själv)(vilket borde vara en anledning till att definitivt göra det #utmaning) och 2) har ingen idé på vad för projekt jag ska göra.
♦ Fixa fram ett stormkök. Nej, jag ska inte bli prepper, men däremot har jag bokat flygbiljetter till två veckor på Island i sommar med Måns, Christoffer och Oskar och det är givetvis vandring som gäller vilket vi är aspepp på. Sist delade jag och Måns på ett trangiakök dock och det blev lite väl mycket väntetid eftersom bara en kunde fixa mat åt gången (lagom kul när man ligger på kaloriunderskott och är hangry). Nu är den stora frågan: gas- eller etanoldrivet stormkök? Note to self: rota i pappas förråd för är 99% säker på att där finns ett trangiakök jag kan låna.
1
JUNITJEJ

SÅ mycket snö!

Svar: Ja, helt underbart!!
Josefine Myllenberg