Februari

 
Redan februari hörrni, galet! Veckan har varit väldigt rutinmässig, precis som de föregående. Massor av plugg och så lite ridning däremellan.
 
Hur går det med era mål för året? 1/12 av året avklarat ju! Själv har jag har skaffat mig en kassabok där jag noga bokför alla inkomster och utgifter, det gör att jag verkligen tänker noga efter när jag köper saker eftersom jag sedan måste "stå för det" i boken, och jag vill ju ha en positiv balans där (helst så stor som möjligt!). Jag tänker verkligen efter noga, men känner att det måste finnas balans då jag märkte att jag nästan fick dåligt samvete när jag köpte en ny laddare till datorn (som ju är helt essensiellt och totalt rimligt att köpa när den gamla gett upp). 
 
Vad gäller minimalismen har jag hittills rensat ut ca 174 saker. Det var ju att rensa ut en sak per dag, men jag känner att snittet är viktigast, och det känns sjukt skönt att 174 saker fått lämna lägenheten, speciellt eftersom det mesta kategoriserades som skräp för min egen del (har både sålt, skänkt och slängt saker). Inser att jag är en sann hoarder i hjärtat, så är extra stolt över att en massa saker ryker. Drömmer om dagen då det tar 15 minuter att städa för att det inte behöver plockas undan för att jag helt enkelt inte äger så skräp som stökar ner i hemmet. Just nu tar alla prylar omkring mig så enormt mycket energi. Kommer förmodligen ta flera år att bli av med allt "skräp" jag äger, men en dag kommer jag dit, det vet jag! När det gäller "psykiska minimalismen" så har jag börjat säga nej till rätt mycket, och det är tråkigt precis då, men fatta hur skönt det är att inte vara stressad. Ärligt, så är det värt så himla mycket mer att jag missar ett event, för om jag går sönder kommer jag ju ändå inte kunna gå på något event?
 
Vad gäller köpstopp var det väldigt effektivt att titta på The True Cost. Garderobens utveckling står lite still för behöver plocka ut precis alla plagg och rensa, så det får bli efter tentorna i mars. Träningen med hästen går framåt, ubuntu är installerat på datorn och jag läser sjukt intressanta kurser som ger mig mer kunskap på datateknikområdet (såklart). Personliga utvecklingen går åt rätt håll tror jag, finns en risk att min labbkompis i en av kurserna tycker jag är fett dryg, men jävlar vad jag ställer frågor. Det går framåt alltså. Heja mig!
 
Hur går det med dina mål?