Vecka 50

Vilken mysig vecka det varit då. Spirre har fått uppmräksamhet i form av grundliga ryktningar, men not so much vad gäller ridning. Känner mig kass men är verkligen inte sugen på att rida när det är så kallt och mörkt och jag är så trött efter jobb... Har myst en massa med Molly, det tar verkligen tid att bygga hennes förtroende för mig, lär ju ta år innan hon kommer tycka det är najs att ligga och mysa helt utsträckt och avslappnad hos mig, men åh så värt det är. Har haft pappa på besök i veckan, bakat lussekatter, kollat in Musikhjälpen på Stortorget och annat skoj. Helgen har varit så mysig också. Mamma kom på besök så vi tog en julklappsinköpsrunda (långt ord, haha) på Nova samt spanade in Erikshjälpen och gjorde en massa fynd. Idag har jag och Måns spenderat större delen av dagen i soffan och spelat Hollow Knight (så galet bra spel!). Dagen avslutade med att göra miniatyrsnögubbar av den lilla snö som falliter under dagen, härligt när man hittar andra människor som är lika exalterade över snö som jag är (även om de råkar vara 6 år gamla). Hehe.
 
Lussekattbak i tisdags. Avnjöts med pappa och mys i soffan
 
Musikhjälpen på Stortoget. Älskar all julbelysning i staden!
 
På Lucia fick vi avnjuta Luciatåg, glögg och lussekatter i foajén till Ideon Gateway. Mycket trevligt!
 
Mysigaste utsikten när jag vaknade (vi halv elva!) idag. (så jäkla skönt att sova 13 timmar, det behövdes!)
 
Molly delade hallonsmoothie med mig och Måns till frukost. Hon äter med hela huvudet, så gullig med smoothie runt hela munnen efteråt, haha <3
 
Mamma Bella, storasyster Maggie, lillebror och pappa Anatole samt hunden Tilly. "Du får inte åka hem innan vi gjort snögubbar av alla" sa Maggie som aldrig vill att jag ska åka hem. "Nähe, då får vi väl göra det då" sa jag (kanske lite väl exalterad, den som hade roligast var förmodligen jag, haha).
1
Angelica Wåhlin

Men åh, verkar som en mysig vecka!