Andra advent

Hej vänner! Har ni haft en bra andra advent? Min vecka har varit lite stressig, men kul. Har varit på tre julbord denna weekend, först med Telavox, sen Acconeer, sen blev jag medbjuden med Måns nya jobb på julbord med övernattning på Ven. Haft det så kul och mysigt!
 
Lite bilder från veckan:
 
Bondat med Molly ♥ Hon floppade bredvid mig för första gången idag, känner mig sååå smickrad, hon har verkligen börjat lita på mig - äntligen. Så kär i denna lilla pälsboll!
 
Julbord på Rebell i Malmö med Telavoxgänget! Superdupertrevligt!
 
- Från julbordet/julfesten med Acconeer har jag inte en enda bild, hade dock väldigt trevligt och kul. Däremot har jag faktiskt ett roligt videoklipp upptäckte jag morgonen efter men det bör nog inte visas typ någonsin haha -
 
Vi tog färjan över till Ven vid lördags lunch och sedan buss till Backafallsbyn, där checkade vi in, hängde med Måns trevliga kollegor, gick på spritprovning och åt julbord. Mycket trevligt!
 
Sjukt bra provning. Aldrig varit på det tidigare, så mycket intressant information om våra sinnen och hur man ska dricka olika drycker, och mycket roligt presenterat. Vi testade vodka, aquavit, annan sprit samt whiskey. Första gången någonsin jag tyckte att aquaviten var god (ja, hör och häpna!). (tricket är att hålla kvar det i munnen tills saliven börjar rinna till) Har dock fortfarande svårt för whiskey. Bästa var dock "Organic summer spirit" med tydlig smak av äpple och fläder, helt fantastisk drink om man blandar med tonic water. Aquaviten blev en grym drink om man hade ca 10-15 frön fänkål och en klyfta lime i en tesil, och sedan hälldes spriten över tesilen och till sist fylldes glaset upp till hälften med ginger ale. Nom nom nom. Skrev ner allt detta prydligt på en lapp som jag sedan glömde ta med mig, var lite snurrig efter, hehe.
 
Fanns verkligen ALLT på det här julbordet (notera grisfötterna)! Jag fick en helt fantastisk spenatsoppa, aldrig någosin ätit så god soppa innan. Åt mig i princip mätt på enbart den, haha (men tryckte i mig massa annat gott också såklart!)
 
Så mysig helg!