Nyinflyttad

Igår flyttade jag, som jag gått runt och väntat på det de senaste veckorna. Nu är det kaos överallt, men också någon form av skön känsla att se sig om i den nya lägenheten och känna att det är jag som bor där. Min.

 

Hela gårdagen gick jag runt och bara väntade på att vi skulle börja. Det var kul att bära på allt på släpet, men känslan att ge ifrån sig nyckel och tag och vända mig om en sista gång och blicka ner mot lägenheten med dess uteplats, den känslan var så mycket tyngre än jag trodde att det skulle kännas. Det blev nästan överväldigande. Från att ha bott där i 2 år och kallat platsen för ‘hem’ till att lämna ifrån sig en liten metallbit och plötsligt känna sig som världens främling. Usch, det var inte kul alls.

 

Sneakpeak från hallen in till kök/vardagsrum
 
Såhär ser det ut när man står längst in i vardagsrummet/köket, hallen siktas till vänster
 
Sneakpeak från mitt sovrum, bakom mig har jag en walk in closet som är to die for. 
 
Som ni ser ovan så är det en fantastiskt fin lägenhet. Där är ett rum till som jag till att börja med vill ha som "arbetsrum". Där vill jag kunna låta det vara stökigt, färger och pennor och papper och penslar får ligga framme, och kreativiteten ska få flöda fritt. Jag har bestämt mig för att börja skapa och måla igen. Alla rummen har dock blivit målade efter mina önskemål och köket kommer att renoveras i september. Lägenheten är redan fin och det kommer bara bli ännu finare. Är så otroligt nöjd, haha.

Efter ett par timmars jobb blev det pizza
 

Tack Oskar och Alex som hjälpte mig bära tunga saker och la hela kvällen på att hjälpa mig flytta, tack mamma som hjälpte mig att packa upp och gjorde balkongen så fin med blommor (och också la hela kvällen på detta), och tack pappa som varje dag kört en stor möbel hemifrån er till mig. Ni är bäst och jag uppskattar hjälpen jättemycket ♥

 

Ps. Jag kommer förmodligen inte kunna hålla mig utan det kommer nog upp bilder på allting så småningom när jag kommit i ordning. Så ni som är nyfikna, håll ut!

1
Ajli Müller

Så himla spännande det ska bli att få se. Det ser underbart ut redan :D

Svar: Kul att du är nyfiken! Tänkte posta bilder från alla rum när jag kommit i ordning och köket blivit renoverat :)
Josefine Myllenberg