Veckan i bilder

Heej! Vilken sommarvärme vi har haft i veckan! Väderleksrapporten matchade helt perfekt med Her Tech Future som gick av stapeln i onsdags. Det är ett tredagarsevent där gymnasietjejer får komma till LTH och gå på inspirationsföreläsningar och testa på att laborera. På kvällarna var det sittningar och utöver det åt vi frukost och lunch tillsammans. Hur kul som helst!
 
Fick till en träning i torsdags för Linn. Jag fortsätter jobba på att rida honom med innerskänkel och yttertygel. Speciellt svårt i vänster, men vi jobbar på det! I helgen tävlade vi i Kågeröd och det blev 67% och en andraplats (blå rosett) i medelsvår C:1, och 68% och en femteplats (grön rosett) i medelsvår B:2 trots att vi både fattade fel galopp (seriöst what!?!?!) och fick ett omslag. Sjukt skoj att årets första tävling gick så bra, blev grymt taggad på fler tävlingar. Har ju två tävlingar till som vi är anmälda till i samma klasser, men sen känner jag att vi får lägga medelsvår C bakom oss alltså, jag vill upp i klasserna. Spirre tycker också det är kul att gå program (han blir taggad även hemma i ridhuset när vi rider program) och på tävling blir han ännu mer taggad så det är myyycket lättare att få honom att röra sig med energi och gå fram. Superkul tävlingsdag tyckte vi båda!
 
I övrigt (utöver plugg, det är alltid plugg) så har det blivit både serietittarkväll med grymt bra sällskap, glass och chips, och det har blivit board games ute i solen. Har verkligen haft en toppenvecka! Den avslutades igår med att få ordning på uteplatsen - alla löv är borta, blommor och växter har blivit beskurna, utemöbler har kommit fram etc. Superdupernajs, så nu får det bli massor av grillkvällar eller kanske lite trädgårdsparty? Lagom till Valborg kanske, hehe? Vi får se!
 
Började veckan med blommor på bordet (älskar snittblommor, typ goal att alltid ha snittblommor på bordet i framtiden) och mango till frukost! Här har det blivit många pluggtimmar i veckan.
 
Her Tech Future kom igång och det var ovve som dresscode för phaddrar. Grå t-shirt i sommarvärmen var inte en bra idé, mvh Svetlana.
 
Första sittningen bjöd E-sex på sjukt gott ris. Vad heter det när riset är riktigt kryddigt och spicy, ev lite stekt? Där var russin i också och det var så sjukt gott. Jag behöver veta vad jag ska googla för att kunna laga likadant hemma!!!
 
Andra kvällen var det gasque och de hade fixat så sjukt bra spex. Maten var också on point. Avslutades med eftersläpp och dans till stängning. (ja, vi var trötta vid frukosten kl 7 dagen efter... #4timmarssömn)
 
Under veckan så lyckades jag äntligen fynda en vinterjacka. Har sagt i säkert sju år att "nästa vinter ska jag inte frysa, för då ska jag köpa en riktigt bra vinterjacka" och ehh det har ju inte hänt liksom (tips: skinnjacka eller ullkappa är kallt på skånsk vinter). Men nu kände jag att, nä, aldrig mer. Så satsade på vinterjack-rea nu i vår och så snart värmen slog till så kunde jag fynda denna för 1300 :- (med 3000 :- rabatt). 2-in-1 där fodret kan plockas ut och fuskpälsen kan plockas av och därmed kan jackan användas året om. Så jäkla nöjd!
 
Fick fin håruppsättning av mamma och pappa i julklapp, i helgen fick den äntligen användas! Blev superbra och gjorde att knuten verkligen satt ordentligt för en gångs skull. Jättenöjd.
 
Två pollar påväg till tävling. De är buddies nu som går i samma hage. Under tävlingen så gick de och letade efter varandra hela tiden och gnäggade en del. De skriker dock inte ihjäl sig så hoppas att det fortsätter att inte vara ett problem. :)
 
Spirre fick "nagellack" på sig, också julklapp från mamma och pappa. Såg riktigt proffsig ut!
 
Och det gick superbra! Så glad (och har fått mersmak), haha!
 
Myskväll med serietittande och glassätande med Måns, Alex och Annika.
 
Mysdag med spel (Munchkins - superkul spel men tar lite tid att sätta sig in i) med MÅns, Paula och Axel.
 
Uteplatsen efter fixande, tog inga förebilder men tro mig, det var löv ö v e r a l l t.