Vecka 17

Hejsan! Har ni haft en bra vecka? Standardfråga numera, haha. Min vecka har varit bra, det är underbart med vår och att se allting växa. Bästa tiden på året helt klart. Kul att se förra årets planteringar vakna till liv (de flesta i alla fall) och sakta men säkert sträcka på sig och sätta nya löv. Jag är riktigt fascinerad, haha. Dock en grej, note to self liksom: plantera inte mynta tillsammans med andra växter, den är ett riktigt ogräs och kväver allt annat i lådan.
 
Det är skönt att kunna ta det lugnt med plugget och njuta av omvärlden. Tycker mig vara förtjänt av det, och har börjat inse att jag hellre njuter av nuet än stressar omkring non-stop med tanken om att "i framtiden så...". Framtiden kanske inte kommer, hur tråkigt är det inte då att inte njuta medans en kan? Fuck stress och fuck att göra saker man inte vill utan snarare känner att man "måste" eller "borde" enbart för att alla andra gör det. Har alrig varit intresserad av att springa i ett ekorrhjul liksom, och den känslan blir bara starkare och starkare.
 
Oops, nu blev det djupt här, det var inte tanken. Skulle bara komma fram till andra saker jag gjort i veckan förutom plugg, just för att det är värt att lägga tid på saker man verkligen vill och mår bra av att göra: sprungit intervaller; gått på yoga; njutit i solen; spelat Munchins en hel eftermiddag och kväll med favoriter; njuti mer av solen; ridit ut med en superglad häst; och hoppat en superglad häst. Har nog gjort fler saker men det var liksom höjdpunkterna.
 
Bilderna är tagna i början av veckan och allting har hunnit växa flera centimeter sedan dess. Helt galet, i den farten borde en nästan kunna se hur de växer i realtid!
 
Blev en del selfies i veckan, så här får ni en efter yogapasset, bara för att! Var så galet nöjd med det passet, allting kändes on point, fett najs.
 
Lördagen spenderades på uteplatsen i solen med härliga vänner och kortspel! Perfekt lördag i mina ögon!
 
I morse vaknade jag tiiidigt efter 10 timmars sömn, smög upp och gjorde pannkakor och njöt i lugnet medans de andra tog en ordentlig sovmorgon. Resten av förmiddagen satt jag och Alexander med en labb, och eftermiddagen spenderade jag i solen på uteplatsen!
 
Såhär bra kan man ha det! Somnade i solen en stund (jag har grymma gener så jag bränner mig inte när det bara är nån timme eller två, tack kära föräldrar). Kan verkligen känna hur kroppen liksom laddas med energi när solen bränner mot huden. Mellispaus innebar chokladdoppade jordgubbar såklart. Bra dag!