Solsken

Alltså hallå, vad grymt väder vi fick i två dagar! Det är så himla najs med vår uteplats: vindskydd från tre håll och sol 12-17 - det blir hur varmt som helst! Jag har suttit ute och pluggat, det har varit skönt. Igår blev det dessutom årets första uteservering - jag och pappa käkade lunch på Vespa i solen och det var så bra, solen, pizza, sällskap, allt. Våren är helt klart bästa årstiden. Fick superfeeling och sprang en sväng också på morgonen, med lite backintervaller. Har sprungit en gång i veckan i fem veckor för att vänja kroppen och äntligen gör den inte ont/känns obehaglig vid den typen av rörelse längre, så nu kan jag öka på och springa lite oftare!
 
Plugg i solen!
 
Glad efter en lyckad joggingrunda med backintervaller. Hade långa leggings och en långarmad tröja, insåg snabbt att det blev alldeles för varmt!
 
Lunch med pappa! Givetvis slank hela pizzan ner. Älskar Vespas pizzor, deras glutenfria pizzabottnar är så himla bra, och de kan fixa pizzan både lakto-ovo-vegetarisk eller vegansk om man vill det. Supernajs!