Påskhelg

Hej! Haft en mysig påskhelg? Det har jag. Plugg, godis, mer plugg, mer godis... Tentor coming up! Jag har dock hunnit njuta av sol, board games och annat skoj också. Igår blev vi inviteade av Alexander och Annika att hänga med dem till Sherlocked i Malmö. Det är ett sorts escape room, fast detta hade en liten twist. Man får en timme på sig att utföra ett uppdrag och ta sig ut. Just detta är helt nytt och vi var det femte gänget som fick testa på och ge en utvärdering. Det var svårt, men vi hade jättekul! Förutom det hann vi med både fika och en sen lunch samt lite strosande i solen. Verkligen en grym dag! Hela helgen har varit väldigt avslappnande, rolig och trevlig.
 
Jag brukar alltid komma hem till påsk, mend et blev tyvärr inte så det här året så jag fick ett påskägg swishat till mig istället (tack mami ♥) med mina exakta favoriter!
 
Myst i stallet med denna goding. Red ute i paddocken i kvällssolen häromdagen och häsyten var helt som förbytt, han var lycklig över att få komma ut från ridhuset (jag med!)
 
Var utelåst en eftermiddag och krattade då bort höstens alla löv. Undertill gömde sig spirande knoppar och blommor - det är vår hörrni, och har varit ett tag, snöandet till trots!
 
Fick ta över Måns gamla jacka och gjorde mitt bästa för att göra den användarvänlig igen. Nu är den både ren, impregnerad och hel. Hoppas på regn en dag så att jag får testa om jag lyckats återuppliva den.
 
Bananpannkakor till frulle på påskdagen.
 
Spelkväll med Märta och Måns och massa godis och popcorn
 
En bild efter gårdagens Sherlocked i Malmö.
 
Har ni haft en bra påskhelg?
1
Ajli Müller

Det verkar vara en inspirerande påskhelg! Min var laaaaaat!