Halvvägs till halvvägs till 100

Hej vänner! Igår fyllde jag 25 och firades från morgon till kväll - det var en grymt bra dag där till och med vädret var på humör!Jag vaknade till solsken av sång och presenter (okej, kan ha varit så att jag vaknade först av alla i hela huset och sedan låg och vred mig i ytterligare 2 timmar). Efter att jag öppnat presenterna så gick jag upp till ett fulldukat frukostbord med allt möjligt gott och vi åt en lååång frukost. Jag och Måns tog en promenad längst kusten och efter ett tag lade vi oss i bara t-shirts i gräset och njöt av solen i säkert en timme innan vi promenerade tillbaka igen. Helt perfekt förmiddag! Efter lunchen gick vi upp och kikade på hemmapremiären i fotboll, det gjorde lika ont i hjärtat som vanligt (saknar. fotbollen. SÅ. mycket). Vid 16 kom släkten på kalas och resten av kvällen spenderades mer eller mindre ätandes! Fick många fina presenter, precis vad jag önskat mig, och hela dagen var grymt bra på alla sätt och vis.
 
Stort tack till alla som graturlerade mig på min dag, det värmer ♥
 
 

Tävlingar på gång

Älskar den här bilden, har nog publicerat den typ tre gånger redan!
 
Woho, äntligen är lite tävlingar bokade! Har varit grymt taggad på tävling senaste 1½ månaden, och speciellt efter senaste träningen när jag faktiskt fick hästapollen att både röra sig framåt och det dessutom aningen kvickare än vanligt, och tänka sig, det gick att ställa honom också, hehe!
 
De vanligaste klasserna just nu verkar vara medelsvår C:1, medelsvår B:2 och medelsvår B:5, och B:5an är rätt mycket högre level än de andra B-klasserna, så jag safeade lite på medelsvår C:1 och medelsvår B:2 i mina nu första tre tävlingar i år. Man kan tycka att vi varit i dessa klasser hur länge som helst, men vi började ju inte tävla igen förrän i höstas, och vi har dessutom de senaste året försökt stärka grundridningen och bygga om vissa delar, för att sen kunna avancera (om grundridningen suger kommer vi ändå inte komma någonstans). Därför känns det lagom att börja "safe", men sen hoppas jag att resten av tävlingarna i år åtminstone är på msv B-nivå. Var jättesugen att delta i Amateur Tour i Falsterbo, men det var ju rätt dyrt att anmäla sig för att ens kunna kvala in (RIP studentbudget bara att tävla utan att delta i dyra cuper), och sen hade jag behövt tävla nästan varje helg för att ha en chans, och just nu funkar inte det med skolan (och de andra har redan försprång eftersom man kunde börja samla poäng redan i mars). Synd, men tänker att vi kanske har en chans nästa år (och om vi inte har det betyder det bara att vi har avancerat till högre klasser och det är ingen förlust det heller)!
 
Är i alla fall grymt taggad på tävlingar, ska bli så jäkla roligt att komma igång igen! ♥

Solsken

Alltså hallå, vad grymt väder vi fick i två dagar! Det är så himla najs med vår uteplats: vindskydd från tre håll och sol 12-17 - det blir hur varmt som helst! Jag har suttit ute och pluggat, det har varit skönt. Igår blev det dessutom årets första uteservering - jag och pappa käkade lunch på Vespa i solen och det var så bra, solen, pizza, sällskap, allt. Våren är helt klart bästa årstiden. Fick superfeeling och sprang en sväng också på morgonen, med lite backintervaller. Har sprungit en gång i veckan i fem veckor för att vänja kroppen och äntligen gör den inte ont/känns obehaglig vid den typen av rörelse längre, så nu kan jag öka på och springa lite oftare!
 
Plugg i solen!
 
Glad efter en lyckad joggingrunda med backintervaller. Hade långa leggings och en långarmad tröja, insåg snabbt att det blev alldeles för varmt!
 
Lunch med pappa! Givetvis slank hela pizzan ner. Älskar Vespas pizzor, deras glutenfria pizzabottnar är så himla bra, och de kan fixa pizzan både lakto-ovo-vegetarisk eller vegansk om man vill det. Supernajs!