Vecka 37

Just nu sitter jag och lyssnar på åskan som brakar utanför. Den är precis ovanför oss just nu. Idag är en supermysig höstdag -  i morse var det hög och klar luft och dimma som sakta skingrade sig för en klarblå himmel och strålande sol. Blev en lång och mysig uteritt. Trodde att vädret skulle hålla i sig så planerade en lång skogspromenad nu efter lunch, men det får nog bli en bok och en kopp te istället...
 
Veckan har varit toppen. Lunchade och fikade med farmor i måndags vilket var jättemysigt.
 
I tisdags kväll hade vi årets (förmodligen) sista grillkväll vilket var supernajs.
 
Onsdagar är jobbdagar för min del och jag har hittat den perfekta tröjan för hösten. Älskar den! Helt perfekt både att den är tunnstickad men ändå varm pga kashmir, och färg samt passform är så bra. För övrigt har Spirre fått typ all sin utrustning utbytt det här året: sadel, träns, schabrak, ryktborstar, m.m. och nu fick han nya täcken, här ett Rambo Duo som man kan byta ut fodringen på så den funkar för alla väder och temperaturer (fick det på rea inklusive liners - dvs fodring - de är svinigt snordyra i vanliga fall och nu med rean var det "bara" dyrt). En annan går runt i boots vars sömmar inte längre existerar, och en jacka som är mer blöt invändigt än utvändigt när det regnar. Aja, det är som vanligt, hästen käkar kaviar och jag får dricka "köffe" istället för kaffe (hoppas ni sett Johan Glans World Tour of Skåne så att ni fattar skämtet, haha). 
 
Torsdagen gick i ett från 7 på morgonen till 23 på kvällen på grund av lektioner, stall, likabehandlingsmöte, yogaklass och Netlight-spelpub. Hade sjukt trevligt på puben och spelade massor av roliga gamla spel. Hade också världens trevligaste samtal med massa trevliga människor.
 
Det har regnat sjukt mycket hela veckan. Våra tomater har äntligen blivit röda i alla fall, så Måns gick ut och skördade så att vi kunde avnjuta dem till tacosen en kväll.
 
Fredag var väldigt lugnt, lite för lugnt på pluggfronten, hehe, men hade verkligen noll energi efter att jag hade varit i stallet. Lördagen blev det bara massor av timmar i stallet (njutandes av bra väder) och plugg i skolan. Kvällen blev filmkväll med Måns och hans kusin. Bilderna ovan är dock från dagens uteritt. Det har regnat så mycket att floden har blivit helt översvämmad.