Träning vecka 36 och 37

Det är lite som det är med hur mycket jag hinner rida Spirre. Skulle vilja ha mer tid när jag väl sitter där på hästryggen, och mer energi de kvällar jag drar till stallet efter en fullpackad skoldag. Därför blir det ganska lugnt för honom, en del vila men framförallt många mjuka pass med bara promenad, skritt, longering eller liknande. Jag får dåligt samvete men försöker tänka att jag får ta det för vad det är. Han har ju faktiskt blivit superfin trots att han inte går så hårt, så jag får väl se det som minskad risk för typ överträningsskador eller nåt.

VECKA 36
måndag: vila (tandläkaren var där och raspade tänder samt så fick han sin årliga vaccination)
tisdag: promenad 7 km, 1h
onsdag: dressyr 30 min, jogging
torsdag: longering
fredag: vila
lördag: dressyr
söndag: uteritt 1h, lugnt tempo mest skritt

VECKA 37
måndag: longering
tisdag: dressyr 40 min, träns
onsdag: 50 min markarbete
torsdag: longering inspänd 30 min
fredag: 40 min skrittrunda uteritt
lördag: 30 min dressyr på träns
söndag: 75 min uteritt

Vi till vänster!

Vet ni vad förresten! Jag har faktiskt anmält mig till vår första tävling! På nästa lördag, 23 september, går det av stapeln i Eslöv, det blir en Medelsvår C:1 pga måste kvala om till Medelsvår B igen pga har gått för lång tid sedan jag startade en sådan klass. Är supertaggad, känns så kul och bra. Anmälde mig även till en tävling helgen därpå här i Lund, 1 oktober, för att det var nära och eventuellt så kan vi behöva en revanch (och annars krävs ändå två godkända ritter för att kvala). Rider samma klass. Så nu får ni hålla tummarna för mig!

3
Hanna

Spirre är verkligen vacker! Precis den färgen jag tycker är såå fin! Hur hög är han? Vilken ras?
Har du fler bilder du kan lägga ut på honom? Vill så gärna se mer av din vackra kille! <3

Svar: Hej Hanna! Tack, vad roligt att höra! Han är jätteliten, haha, som en ponny i jämförelse med alla andra hästar i stallet ;) Endast 159 cm över marken, hehe. Han är ett svenskt halvblod. Vi tävlade i helgen, så kika bland senaste inläggen så hittar du fler bilder på honom <3 Kram!
Josefine Myllenberg

norrbotten emma

så skojj med ridning, saknar de lite =)

ha en bra dag
kram

Laila

Så kul! =)