Hej hösten

Den här veckan märktes det att det helt plötsligt har blivit höst! Jag är alltid så envis, så när alla andra hävdar att hösten är här så surar jag och envisas med att det fortfarande är sensommar. Det funkade fram till den här veckan alltså, och nu får jag efter denna veckas idoga regnande erkänna att det trots allt har blivit höst. Det är alltså inte det faktum att det regnar mycket som bestämmer att det är höst, då hade det ju aldrig blivit sommar. Nej, man känner nämligen på temperaturen på regnet när årstiden skiftar, och nu har regnet blivit kallare igen == höst. 
 
Veckan har enbart bjudit på plugg och stallhäng to be honest. Det och VAP (Vård Av Pojkvän). Den stackarn höll ju på att dö i en aggressiv version av The Man Flu™. Eller jo, jag har hunnit med två yogaklasser också (hela min kropp är ett enda stort ömt blåmärke känns det som, Fredriks yogaklasser borta på Olympen är inte att leka med!). Igår blev det även en mysig lunch på Vespa med Måns och Pappa medan regnet fullkomligt öste ner utanför. I helgen blir det mer plugg, kurserna jag läser nu är väldigt tunga och jag fattar typ ingenting för tillfället. Jag och Måns tittade på Nasses stora film igårkväll och många av de konversationer som de hade där liknar kommunikationen mellan mina hjärnceller när jag försöker fatta vad vi gör i kurserna: "Hmm, men om detta är Nasses minnesbok kanske boken kan minnas var Nasse är nu och hjälpa oss att hitta honom" (totalt jättelogiskt) "jaa, titta på sida 1, den kanske minns var han är nu" (actual conversation i min hjärna när jag försöker bena ut logiken i att en totalt random algoritm kan ge ett vettigt svar på en ställd fråga).
 
Ovanpå massa plugg så har jag en förkylning i kroppen. Den har legat och lurat i halsen hela veckan och jag är livrädd för att den ska bryta ut, så har verkligen tagit det superlugnt, varit enormt noga med sömn och inte deltagit i några nollningsevent samt verkligen låtit bli att stressa (måste bli bättre på det överlag, men har faktiskt varit bra på det nu när jag tänkt på det hela tiden). Vill verkligen inte bli sjuk. Shottar citron-ingefära-dryck varje morgon och dricker massor av grönt te och äter extra varierat. Vet inte om det egentligen hjälper, men jag tänker att placebo är en väldigt stark effekt det med, så det räcker ju rätt långt bara jag tror att det fungerar, hehe. 
 
Har typ inga bilder från veckan så ni får stå ut med gymselfie efter yogan (kunde inte låta bli, ljuset fick mig att se superrippad ut, hehe) samt bild från myslunchen igår.
 
1
NORRSKEN EMMA

smarrigt mat =)

ha en bra lördag